|
مشاهده متن کامل بحث +
1679943 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پوست سبز گردو رو رنده کنید بعدش فشارش بدین میتونید تو پارچه هم بریزید و فشار بدین که ابش بیرون بیاد اب سیاهی ازش میاد همونو بریزید تو یه بطری و هر شب با پنبه بزنید محلی که موهاش ریخته خیلی خوبه بعد از چند وقت در میاد موهاش معجزه میکنه ها دخترعموی من ریزش سکه ای داشت کچل شطه بود اندازه یه کف دست جاهای مختلف سرش الان کم کم در اومده خدارو شکر
اقا سید من اگه بخوام کبدم پاک پاک بشه باید چیکار کنم؟ تاچند وقت عرق کاسنی بخورم خوبه؟ قبلاخوردم یه دوماهی ولی قطعش کردم از کجاباید فهمید کبد خوب کار میکنه ؟ از عرقیجات کدوم مارکش بهتره؟من خودم مارک نوری استفاده میکردم
seyed hakim مصرف کاسنی به تنهایی مضره،باید با مصلحش ، شاهتره استفاده بشه برای پاک سازی کبد 4 عرق :کاسنی،گشنیز،شاهتره و بید قبل از هر غذا یک استکان تا چهل روز روی شکم یا پهلوی چپ نخوابید ، بعد از حدود 40 روز احساس سبکی میکنی من در جایگاهی نیستم که بگم کدوم مارک بهتره
سلام لطفا راهنمایم کنید چندتا سوال داشتم: متوجه توضیح پرورده شنبلیله نشدم، 10تا15 دقیقه حرارت غ مستقیم بعد درجای تاریک میگذاریم تا خنک بشه و از صافی رد میکنیم و بعد اونو میتونیم تا یک هفته استفاده کنیم؟اشکالی نداره که من بیشتر ازیک هفته استفاده کنم؟خاصیتش ازبین نمیره؟یابذاریم یک هفته بعد استفاده کنیم؟؟؟ و به پرورده شنبلیله میتونم چیزای دیگه اضافه کنم؟مثل روغن مورد یا سدر؟یا املا؟ چون نارگیل گرمه و من نمیخوام گرمی زیاد به سرم بزنم؟ واینکه اونوهم باید با روغن نارگیل حرارت بدم؟ یا بعدن اضافه کنم؟؟ ممنون از کمکتون
بگذار هرروز رویایی باشد در دست، عشقی باشد در دل و دلیلی باشد برای زندگی.
پرنیان جان، این موضوع عادیه همیشه بعد از قطع داروهای تقویت مو، به خاطر الکلی که دارن، دچار ریزش مو میشی بعد از یه مدت موهات به حالتی که قبل از استفاده دارو داشتی برمیگرده، غصه نخور عزیزم
بگذار هرروز رویایی باشد در دست، عشقی باشد در دل و دلیلی باشد برای زندگی.
پرنبان جون قطع قرص ریجن دایت علت ریزش موهات نیست باید علتشو پیدا کنی مطمئن باش ریزش موهات دلیل داره مثل من که هورمونی هست تو مطمئن باش آزمایش یدی دلیلشو پیدا میکنی