2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست
اسم دیگه املا
امٍله است که فکر کنم مارک تقدیس داره
منتها چیزی که اکثرا بهشون ساخته املا مارک مرحباست با ویتامینe

سلام راستی
how are u?
وقتی دلم میگیره میرم سمت پیانو ، میبینم پیانو ندارم برمیگردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سهیلا اگه ریزش نداری من فکر میکنم که میتونی با روغن ترکیبی
یا پرورده شنبل شروع کنی چون رویش میاره.............

املا برای ضخیم شدن مو مفیده...اونایی که سرشون خنکه فکر میکم براشون خوب نیست چون طبع املا سرده
به ساقه ولی میتونن بزنن و موهاشون ضخیم میشه

بهار
+1

1392/7/28 2:39 ب.ظ

پوست سبز گردو رو رنده کنید بعدش فشارش بدین میتونید تو پارچه هم بریزید و فشار بدین که ابش بیرون بیاد اب سیاهی ازش میاد همونو بریزید تو یه بطری و هر شب با پنبه بزنید محلی که موهاش ریخته خیلی خوبه بعد از چند وقت در میاد موهاش معجزه میکنه ها
دخترعموی من ریزش سکه ای داشت کچل شطه بود اندازه یه کف دست جاهای مختلف سرش الان کم کم در اومده خدارو شکر
تک سوارعشق

اقا سید من اگه بخوام کبدم پاک پاک بشه باید چیکار کنم؟ تاچند وقت عرق کاسنی بخورم خوبه؟
قبلاخوردم یه دوماهی ولی قطعش کردم
از کجاباید فهمید کبد خوب کار میکنه ؟
از عرقیجات کدوم مارکش بهتره؟من خودم مارک نوری استفاده میکردم

seyed hakim
مصرف کاسنی به تنهایی مضره،باید با مصلحش ، شاهتره استفاده بشه
برای پاک سازی کبد 4 عرق :کاسنی،گشنیز،شاهتره و بید قبل از هر غذا یک استکان تا چهل روز
روی شکم یا پهلوی چپ نخوابید ، بعد از حدود 40 روز احساس سبکی میکنی
من در جایگاهی نیستم که بگم کدوم مارک بهتره
سلام آناهیدجان،
نه ریزش موهام تقریبا به حد نرمال رسیده!امامن طبعم گرمه،سرم همیشه داغه.که حتی دکترطب سنتی بهم گفت انقد سرت داغه ریشه موتو میسوزونه،نمیذاره رشد کنه،هرکاریم کرد،نتونست داغیشو پاین بیاره!
حالا ترکیب شنبلیله که گفتی،تو صفحه اول هست؟بنظرت کی اولین اثراتش معلوم میشه.تامن امیدوار بشم؟
بگذار هرروز رویایی باشد در دست، عشقی باشد در دل و دلیلی باشد برای زندگی.
سلام
لطفا راهنمایم کنید
چندتا سوال داشتم:
متوجه توضیح پرورده شنبلیله نشدم، 10تا15 دقیقه حرارت غ مستقیم بعد درجای تاریک میگذاریم تا خنک بشه و از صافی رد میکنیم و بعد اونو میتونیم تا یک هفته استفاده کنیم؟اشکالی نداره که من بیشتر ازیک هفته استفاده کنم؟خاصیتش ازبین نمیره؟یابذاریم یک هفته بعد استفاده کنیم؟؟؟
و به پرورده شنبلیله میتونم چیزای دیگه اضافه کنم؟مثل روغن مورد یا سدر؟یا املا؟ چون نارگیل گرمه و من نمیخوام گرمی زیاد به سرم بزنم؟ واینکه اونوهم باید با روغن نارگیل حرارت بدم؟ یا بعدن اضافه کنم؟؟
ممنون از کمکتون
بچه ها من سریتا رو قطع کردم چون اصن تاثیری نداشت برام
الان ریزشم خیلییییییییی زیاد شده دارم دیوونه میشم دیگه
این موها آخرش منو دق میدن.ای خدا
من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]
پرنیان جان، این موضوع عادیه همیشه بعد از قطع داروهای تقویت مو، به خاطر الکلی که دارن، دچار ریزش مو میشی بعد از یه مدت موهات به حالتی که قبل از استفاده دارو داشتی برمیگرده، غصه نخور عزیزم
2810