2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680942 بازدید | 28507 پست
چرا عزیزم شیدا خانم خیلی کم این تاپیک ولی بیشتر توی (کافه شب) هست. همه ما خیلی هزینه کردیم در صورتی که اصلا هزینه زیادی نمی خواد
اول آزمایش و درمان کمی و زیادی نتیجه
بعد طبق دستورات صفحه اول حتی ریزش ارثی هم خوب میشه درمان طولانی مدت هست
خیلی وضعیت خوبی داری که همه چیزت نرماله
شما زود جواب میگیری
فقط یه مدت به خاطر وابستگی به داروها ممکنه ریزش داشته باشی که اونم موقتیه
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من دوروزه که با این پیج اشنا شدم البته قبلا عضو نی نی سایت بودما اما اینجا رو نمیشناختم این پیج خیلی روحیه بخشه حال آدمو خوب میکنهالان یه عالمه ذوق زده ام

به طرز خیلی خیلی عجیبی آرامم!
دوستان لطفا هرکی پست منو خوند راهنماییم کنه. آزمون مزاج رو انجام دادم جوابش این بود :مزاج فعلی گرم درجه گرمی 2 از 4 به لحاظ تری و خشکی متعادل.حالا باید دقیقا چه کارایی انجام بدم

به طرز خیلی خیلی عجیبی آرامم!
ی‏ ‏چیز‏ ‏عجیب

اگر موهای کم پشتی دارید و از شامپوهای پر پشت کننده و ضخیم کننده ی مو استفاده می کنید با راه حلی طبیعی و قدیمی می توانید از شر شامپوهای که مواد شیمیایی زیادی دارند و به مرور زمان باعث ریزش مو های شما می شوند خلاص شوید دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که خیار به دلیل داشتن سیلیکون با عث شادابی و سلامتی موهای شما می شود پس حتما در روز 1تا۲بار خیار را با پوست میل کنید و اگر نگران سردی کردن هستید بعد از خوردن خیار مقداری عرق نعنا با نبات نوش جان کنی
سلام‏ ‏نسیم‏ ‏جون
من‏ ‏ک‏ ‏خودم‏ ‏فقط‏ ‏صابون‏ ‏میزنم‏ ‏بنظر‏ ‏شامپو‏ ‏اصلا‏ ‏خوب‏ ‏نیست.من‏ ‏چندسال‏ ‏پیش‏ ‏شامپو‏ ‏حجم‏ ‏دهنده‏ ‏دکتر‏ ‏برام‏ ‏نوشت‏ ‏ک‏ ‏موهام‏ ‏چرب‏ ‏چرب‏ ‏شدن‏ ‏تا‏ ‏حالا
خیار‏ ‏چیز‏ ‏جالبی‏ ‏بود‏ ‏تا‏ ‏حالا‏ ‏نشنیده‏ ‏بودم
به گزارش پارس به نقل از خراسان، چربی پوست سر باعث شل شدن، نرمی و نازک شدن موی سر می شود. باید از ترکیباتی استفاده کرد که چربی سر را برطرف کند. این کار حتما باید زیرنظر پزشک طب سنتی باشد تا موثر واقع شود. - درمان - در طب سنتی استفاده از گیاهان �مورد�، روغن آمله و مار توصیه شده است. - همچنین مداومت بر خوردن هلیله سیاه که مصفای خون است و رطوبت را از سر به پایین بدن می کشد، مفید است. مصرف یک تا دو عدد هلیله سیاه ونگه داشتن آن در دهان باعث تقویت معده و کبد می شود و خون را تصفیه می کند. - همچنین بیماری های روحی و روانی و افسردگی را برطرف می کند و برای افرادی که مشکل یبوست دارند، مفید است ...