2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680643 بازدید | 28507 پست
سرکه انگبین حرارت کبدت رو تنظیم میکنه
پگاه احتمالا کبدت گرم شده بود که موهات چرب میشدن
با سرکه داره کبدت تنظیم میشه
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
من‏ ‏ی‏ ‏بطری‏ ‏گرفتم‏ ‏هشت‏ ‏تومن.دستسازه‏ ‏ب‏ ‏اندازه‏ ‏بطری‏ ‏کوچیک‏ ‏آب‏ ‏معدنیه.اینجوری‏ ‏هر‏ ‏سه‏ ‏روز‏ ‏یک‏ ‏بار‏ ‏باید‏ ‏این‏ ‏همه‏ ‏را‏ ‏برم‏ ‏بخرم.آخه‏ ‏چون‏ ‏دارو‏ ‏ماله‏ ‏مریضاشه‏ ‏دونه‏ ‏ای‏ ‏میده.حالا‏ ‏چیکار‏ ‏کنم؟؟؟؟؟عسل‏ ‏هم‏ ‏کلا‏ه‏ ‏گذاشتن‏ ‏سرم‏ ‏بخدا.تقلبی‏ ‏بود‏ ‏ک‏ ‏خودم‏ ‏درست‏ ‏کنم.جراتم‏ ‏ندارم‏ ‏بگم‏ ‏عسل‏ ‏عوضی‏ ‏گرفتم‏ ‏مامان.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرکه عسل دیگه چی چیه؟
سرکه انگبین = سرکه + انگبین (عسل)
من یه بطری خریدم 7 تومن
خیلی خوشمزه است که
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
من برای کل ویتامینها مکمل خودم رو درست می کنم (کمبو Kombu) با آب میوه خیلی خوبه همه ویتامینها رو داره و برای پوست مو خوب ولی نه برای همه ولی شدیدا ضد سرطانه.
من سرکه زیاد می خورم ولی برای چربی مو تاثیری نداشت
مال من یه لیتری بود برا 2هفته جواب میده فکرکنم
هیکل دموی ها واقعا قشنگه

آیلین یادمه شما گفتید تست مزاجی که دادی بهتون گفته غلبه سودا دارید
مزاج فعلیتون رو چی نوشته بود؟
احتمالا‏ ‏آره‏ ‏خوده‏ ‏اون‏ ‏آقاهه‏ ‏کلی‏ ‏تعریفشو‏ ‏کرد‏ ‏ک‏ ‏واسه‏ ‏چیاااااا‏ ‏خوبه.گفت‏ ‏مردم‏ ‏تو‏ ‏ماه‏ ‏رمضون‏ ‏بجا‏ ‏آب‏ ‏ازش‏ ‏استفاده‏ ‏میکنن.خودممم‏ ‏ب‏ ‏مهمونام‏ ‏شربتشو‏ ‏میدم
از جنس موهات و ریزششون میگم که سردی یه کوچولو هم ممکنه تری داشته باشی
همون نسخه که دادم اجرا کن مطمئن باش جواب میگیری
خود دکترها به سختی تشخیص میدن نبض هم میگیرن