2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680050 بازدید | 28507 پست
اگر موهات قبلا پر بوده پس گرم بودی
اگر الان کم پشت شده نشونه سرد شدنته
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها الان مامانم داشت برام ماجرای یکی از مشتریاشو تعریف میکرد دختره متولد 66 یه مریضی داره که درد به استخوناش و ستون فقراتش میزنه و همیشه کورتن استفاده میکنه

به خدا که مو به تنم سیخ شد خدایاااااااااااااااااااا شکرت از اینکه سلامتیم

واقعن سلامتی تن می ارزه به هر چیز دیگه ای حالا بی مو یا با مو

واقعن این چیزا برای من یکی که تلنگره ..............بچه ها برای این دختره دعا کنید با تمام وجودم براش ناراحت شدم

خدایا همه مریضهارو شفااااا بده ..آآآآآآآآآمین
با تو هوای زندگیم عطر آرامش یافته...این هوا اون هوای سابق نیست
بچه ها راستی من الان یه ماهه هر روز دارم سبزی شنبلیله با غذام میخورم

میرم سبزی فروشی از چهار فرسنگی دیگه منو شبیه سبزی شنبلیله میبینه تا میرسم در مغازه خودش اتومات سبزیرو برام میپیچه آخرشم میگه ایشالا براتون سلامتی بیاره

با تو هوای زندگیم عطر آرامش یافته...این هوا اون هوای سابق نیست
دکتر به منم گفته هفته ای 5 بار صبحانه ارده عسل بخورم
هفته ای یه بار هم شام فسنجان بادام
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
آیلین سرکه انگبین برا تعدیل مزاج خیلی خوبه
تونستی بخر شبها بخور
منم میخورم
این نتیجه آزمون منه
مزاج فعلی شما سرد است.
درجه سردی : 1 از 4
به لحاظ تری و خشکی متعادل.
مزاج شما غلبه صفراوی حاد دارد.

سرکه انگبین چ مارکی میخری؟؟؟؟؟دستساز یا کارخونه ای؟؟؟؟
دستساز میخرم
میتونی همینطوری بخوری
اصلا ضرر نداره
هر مزاجی داشته باشی چه گرم چه سرد خوبه
میتونی خودتم درست کنی
2810