2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679973 بازدید | 28507 پست
سلام پروانه جون آره. موسسه حجامت
یه هفته اس رفتم
4 سال پیش، پیش یه دکتر دیگه میرفتم چون مطبش خیلی شلوغ بود ومنم جواب نگرفته بودم دیگه قید طب سنتی رو زده بودم
ولی بعد چندسال دوباره برگشتم سر خط اول
ولی این موسسه خیلی کارشون خوبه
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی آرا جونم آیلین

نسیم جان کجاست این موسسه؟؟ راستی یه دانشکده طب سنتی زیر پل حافظ جدیدا اومده از اون اطلاعی داره کسی که خوبه؟؟

نسیم جان اینجا کخه میری بهت دارو سنتی اینا میده؟؟؟
با تو هوای زندگیم عطر آرامش یافته...این هوا اون هوای سابق نیست
نه عزیزم.درصورتی ک تعادل هورمون مردونه و زنونه بهم بخوره و این زیاد بشه.مثلا من با فیناسیراید موی دور سینه و شکم در اوردم و پریودیم دردناک شد خودم متعادل بودم بخاطر موهام خوردم
سیدا جون موهایی که به واسطه یک عامل خارجی مثل رنگ کردن یا دکلره یا مواد فر میریزن دوباره جایگزین میشن
نگران نباش
فقط اینکه اگر میخوای مکمل بخوری اول باید آزمایش بدی
یه آزمایش خون بده و آهن و زینک و ویتامین B رو انداره بگیر تا خیالت راحت بشه بعد مصرف کن
باغ فیض رو بلدی؟
خ اشرفی اصفهانی. پشت تیراژه. جنب امامزاده جعفر و حمیده خاتون
اینجا درمانگاهه از اون دانشکده خبر ندارم
بعضی از داروهاشون دستساز خود موسسه حجامته
بقیه داروها یاگیاهیه که باید دم کنی یا عرقه + بادکش و حجامت
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
چندسال پیش هورمون DHEA بالا بود و فریتینم پایین
الان هیچ مشکلی ندارم
طبق نظر دکترهای طب سنتی غلبه سودا دارم
برا همین موهام میریزه
گرم بشم حله
البته الان ریزش ندارم
ولی میرم که از ریشه درمان بشه
آره اونجا رو بلدم
نسیم جان من یه بار رفتم یکی از این موسسه ها بیچارم کرد اول هی گفت بیا حجامت بعد گفت کبدت باید درمان بشه بعد کلن باعث شد نیمی از موهام بدتر بریزه میترسم دوباره برم
با تو هوای زندگیم عطر آرامش یافته...این هوا اون هوای سابق نیست
2810