2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680044 بازدید | 28507 پست
کامرون‏ ‏جون‏ ‏
چی‏ ‏بگم‏ ‏رفت‏ ‏توی‏ ‏چهار‏ ‏ماه‏ ‏و‏ ‏سفیدی‏ ‏سرم‏ ‏پیداست‏ ‏هنوز.تو‏ ‏عکس‏ ‏هیچی‏ ‏پیدا‏ ‏نیست.
من‏ ‏قبل‏ ‏روش‏ ‏شیدا‏ ‏هم‏ ‏کلی‏ ‏راه‏ ‏رو‏ ‏امتحان‏ ‏کردم‏ ‏ک‏ ‏برام‏ ‏خوب‏ ‏بودن‏ ‏ولی‏ ‏هنوز‏ ‏ک‏ ‏هنوز‏ ‏سرم‏ ‏خالیه.ریزشم‏ ‏متعادله.من‏ ‏از‏ ‏بچگی‏ ‏کم‏ ‏موم.نمیدونم‏ ‏چیکار‏ ‏کنم.بچه‏ ‏های‏ ‏دیگه‏ ‏قبلا‏ ‏مو‏ ‏داشتن‏ ‏اما‏ ‏من‏ ‏چی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نسیم جون خوبین؟
شما جدیدا این دکتر طب سنتی که رفتین خوب بوده؟راضی هستین؟ اسمش آدرس شماره تلفنی اگر دارین لطف میکنین بگین؟
جوری بیا که شب تو را نَبینَد، گناه دارد
ماهَ‌ش نیست
من ازش خیلی راضی بودم
ریزشم قطع شده منتظر رویشم
من از بچگی موهام کم و نازک بود
امیدوارم بتونم با طب سنتی طبعم رو عوض کنم
چون طبع خیلی روی جنس و مقدار مو تاثیر داره
من موسسه حجامت رفتم
پیش دکتر صرافان
درمانگاه موسسه باغ فیض جنب امامزاده جعفر و حمیده خاتونه
اینم سایتش
http://www.hejamat.ir/
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
پگاه جون موهاتو با چی میشوری؟
من شامپوهای حجم دهنده زیادی امتحان کردم
هیچ کدوم موهامو پر نشون نمیدادن برعکس لختترش میکردن
نزدیکه یه ماهه صابون زیتون میزنم
دکترم هم گفت همین خوبه
تار موهام درشتتر شده
با اینکه هنوز رویش ندارم ولی توی خوابگاه هرکی منو دید
گفت ماشالله چقدر موهات خوب شده
فکر کردن موهام رویش داشته
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
دکترهای اونجا همه خوبن
ولی من از این بیشتر خوشم اومد
خیلی مهربون و نازه
تخصص اصلیش هم درمان ام اس
در ضمن خانمه
اونجا خانم دکتر زیاد داره همه هم خوب
مثل اسد زاده و خامنه ای
عزیزم‏ ‏نازکه.انگا‏ ‏موهای‏ ‏جوجن‏.دوستام‏ ‏میگفتن‏ ‏انگا‏ ‏پر‏ ‏جوجه‏ ‏ن‏ ‏و‏ ‏میخندیدن.بشوخی‏ ‏همه‏ ‏چی‏ ‏میگفتن‏ ‏هم‏ ‏خوابگاهیام
نسیم‏ ‏جون‏ ‏من‏ ‏واسه‏ ‏قدم‏ ‏میخوام‏ ‏نوبت‏ ‏بزنم‏ ‏ک‏ ‏حجامت‏ ‏کنم.این‏ ‏ک‏ ‏میگی‏ ‏فقط‏ ‏برای‏ ‏ریزش‏ ‏مو‏ ‏خوبه؟؟؟؟خوندم‏ ‏ک‏ ‏میگن‏ ‏تو‏ ‏سر‏ ‏ ‏حجامت‏ ‏میکنن
حجامت سر برا ریزش مو و میگرن خوبه
ولی نمیدونم برا ما که طبعمون سرده هم خوبه یا نه
با نظر پزشک این کار رو بکن
منم موهام نازکه صابون زیتون از این دستسازها که توی عطاریها به اسم صابون رودبار میفروشن بخر امتحان کن
راستی یادم رفت بگم
خیلی دیر وقت میدن
بگو بین مریض وقت بده
روزهایی هم که هست الان بهت میگم
2810