2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680079 بازدید | 28507 پست
میگم به نظرت من هم قرص مخمر جو بخورم هم کپسول بکمپلکس اشکالی نداره؟اور دوز نمیشم؟
من از فردا میخوام قرص اهنم رو هم شروع کنم میخوام با یه لیوان مخلوط اب لیموترش و اب بخورم اشکال نداره؟چون قبل صبحانه و با شکم خالی میخورم میگم برا معده ام بد نباشه مخصوصا اسید لیموترش و اهن تعارضی با هم ندارن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در ضمن من دکتر نیستم. تا اونجایی که می دونم مخمرها بیشتر ویتامین ها گروه B رو دارند حالا با هم یا هم زمان چرا بهتره با فاصه زمانی باشه چون B ذخیره نمی شه
از قرص آهن بدم میاد اصلا نمی خورم و چون فلز هست (یعنی باز هست) با (آبلیموی) اسید می خوری که زودتر اکسید بشه چرا؟
نه با آب تنها بخور و طبق دستور عمل روی جد اگه داره
اخه من عادت دارم هر روز صبح ناشتا اب لیموترش بخورم بعد اینکه میگن قرص اهن با یه لیوان اب میوه خورده بشه بهتره منم گفتم بهتره با اب لیموترش بخورم
چرا از قرص اهن بدت میاد؟
من ذخیره اهنم پایینه باید بخورم
بهترین زمان خوردن قرص آهن بعد از خوردن هر وعده غذایی با یک لیوان آب است و تا 2 ساعت قبل و بعد از خوردن قرص آهن از خوردن شیر، قهوه و چای خوداری کنید.
جوری بیا که شب تو را نَبینَد، گناه دارد
ماهَ‌ش نیست
عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی اظهار کرد: حتی زمانی که افراد می‌خواهند قرص آهن را بعد از صرف وعده‌های غذایی و پیش از خواب مصرف کنند نیز مصرف ویتامین C باعث بالا رفتن جذب آهن و کاهش حالت تهوع در فرد می‌شود.
جوری بیا که شب تو را نَبینَد، گناه دارد
ماهَ‌ش نیست
بعد از غذا موافقم چون این قرص حاوی مقدار زیادی ویتامین آهن هست و باعث آکسید شدن و ترکیب شیمیایی با بعضی از عناصر دیگه توی بدن میشه که نتیجه خوبی نداره مثل کبد زنگ زده
بهتره ویتامینها به صورت مکملهای غذایی باشند تا شیمیایی
2810