2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680324 بازدید | 28507 پست
سلام دوستان...کسی از اصفهان روغن املا مارک مرحبا پیداکرده به من آدرس بده ؟؟؟؟؟شدیدا احتیاج دارم من طبع ام گرمه شنیدم خیلی واسه طبع گرم جواب میده موهام واز ته زدم که سریع جواب بگیرم ممنون میشم اگه کسی اطلاع ایی داره حتما برام پیام بزاره
سلام

شروع کردم دارم تاپیکا رو می خونم اما ممنون می شم به سوالام جواب بدین

ریزش موی شدید دارم. البته مدتیه که به شدت دچار استرس شدم و عصبی هم هستم که فکر می کنم که بیشترین علت رو داشته. یه مدت هم داروهای هرمونی استفاده می کردم که قطع کردم.

جلوی موهام خیلی خیلی کم شدن و کف سرم خصوصا فرقم برق می زنه.

روغن املا مرحبا که داخلش یاسمین و روغن بادوم هم داره و ظاهرا مخصوص موهای چرب هست رو گرفتم + روغن نارگیل و حنا و سدر و چیزای دیگه

فردا هم می خوام به چندمین دکتر مراجعه کنم که ببینم چی می گه و واسم آزمایش بنویسه

دیشب روغن املا رو گرم کردم و روی موهام گذاشتم و بعد از یکی دو ساعت شستم.

امروز هم حنا + سدر + مورد + وسمه + قهوه + آب جوشونده بابونه گذاشتم.

باتوجه به این که کف سرم وحشتناک چربه طوری که هرشب باید بشورم استفاده از روغن ها ایرادی نداره؟

اگر یک شب درمیون ماسک حنا رو بذارم ممکنه کمی از ریزشم کم کنه؟

دیشب و امروز موقع شستن موهام خیلی ریخت. طبیعیه؟

ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهناز جون اینطور که من میدونم املا نیازی به گرم کرد نداره هااااااااااااااااااا

قاصدک جون فکر کنم فقط تهران داره
من زنگیدم برام پست کرد
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
مهناز جون چون موهات چربه و ریزشتم زیاده
اول با ماسکا یکم ریشه موهاتو قوی کن بعدا از روغنا استفاده کن
از سیر و پیازم استفاده کن.میتونی چای سبزم بزنی که یکم خشک کنه موهاتو
بعد حموم خرگوشک هم خوبه برا موهای چرب
برو دکتر آزمایش بنویسه ببین چه مشکلی داری که زیاد میریزه
بعدا همراه با تجویز پزشک این روشها رو هم ادامه بده
ایشالا که ریزشت کم میشه :)
من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]
من هستم سلام پرنیان جون
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
مهناز جون اینو یادم رف بگم اوایل درمان موها زیاد میریزه مخصوصا با روغنا
اما رفته رفته کمتر میشه
ماسک حنا خودش خیلی خوبه اگه مداوم بذاری ریزشتو کم میکنه
من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]
مرسی نه تهنا نموندی
شما خوبی ؟ خوشی سلامتی
من روغن زدم موندم یکم جذب شه بعد برم لالا
شوما مجردی یا متاهل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
خوبه مثل خودم یالغوز تشریف داری

سلام اونلی اره من دوماهه میزنم