2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680058 بازدید | 28507 پست
سلام
انلی جون من امروز عطاری بودم و این آقاهه میگفت اول باید خونسرد باشی تا نتیجه بگیری..مو مستقیم با اعصاب در تماسه ..من کاملا میفهمم چی میگی عزیزم.خود منم موئی تو سرم نمونده.با اینکه 6 ساله دارم از این دکتر به اون دکتر میرم و کلی خرج کردم.ولی 2 هفتست که تو جمع صمیمی این بچه های گلم و نیروی تازه ای دارم که به جنگ ریزش مو برم.خوبیه درمان گیاهی اینه که اگه نتیجه هم نگیری ضرر نمیکنی.ولی این داروهای شیمیایی واقعا داغون میکنه سیستم بدنتو.نگران نباش عزیزم و با صبر و حوصله تمام کارهایی که شیدی جون و بقیه دوستان توصیه کردن انجام بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی....
من محلول پروژسترون گیاهی نلا رو خریدم....11تومن....ترکیباتش شامل گزنه و ساوپالماتوست....یه بار زدم به نظرم بهتر از سریتا بود...چون سریتا رو که میزنم موهام حالت چرب شدگی به خودش میگیره....بعدا میام نتیجه شو میگم...در ضمن کرم خاویار این لابراتوار رو هم گرفتم.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
اونلی ،بعضی ها میسوزه سرشون یکم ،بعضی ها هم اصلا حس نمی کنند
من 6 ماه طول کشید ،عکس های منو که میبینی ،تازه بدش ،بعد سه ماه درمانه تازه ،بعده چهار ماه ،خیلی بهتر شد ،بعد 6 ماه اینا پشتا پر شد ،ولی یه سکه از جلو همیشه مشکل داشت ،که دارم رو اون کار میکنم ،الان خیلی بهتر شده
ولی باید حداقل 6 ماه برای خودت وقت بذاری که کف سرت دیگه معلوم نباشه
2810