2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679884 بازدید | 28507 پست

همیشه و در همه حال موی سر یکی از مهمترین دارایی هر فرد بعنوان زیبایی و جذابیت به حساب می‌آید و داشتن مویی بلند و درخشان در هر شرایط در اولویت بوده است. برای اینکه رشد مویی عالی داشته باشید ما به شما کوکتل تخصصی مو بی آر فارم، محصول کشور کره جنوبی را پیشنهاد می‌دهیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ببخشید من ریزش مو دارم و جلوی سرم هم خیلی کم شده یعنی ممکنه با روغنها یا تخم مرغ موی جدید دربیا ...

سلام، دوست عزیز تجربه من قرص هیرویت بود که نسبتا برام خوب کار کرد و جلوی ریزش موهام رو گرفت، الان هم قراره قرص ریجن دایت رو بخرم که میگن خیلی خوبه، گول این روغن ها و تبلیغات رو نخورید، البته نمیگم اصلا تاثیر نداره اما ریزش مو یا به عوامل هورمونی و یا به کمبود املاح و ویتامینهای بدن مرتبطه و چاره اون هم قرص و دارو و آزمایش خون هست

دوستای عزیزم هرکی میدونه یا دکتر خوبی میشناسه بهم معرفی کنه لطفا البته من شهرستانی هستم... انشاالله ...

قرص هیرویت یا قرص ریجن دایت که در واقع مکمل ویتامینی هستند رو حتما روزانه استفاده کن، نگران نباش موقت هست و زود موهات به حالت قبل بر می گرده

سلام، دوست عزیز تجربه من قرص هیرویت بود که نسبتا برام خوب کار کرد و جلوی ریزش موهام رو گرفت، الان هم ...

مرسی از جوابتون من چندساله کم کاری تیروئید دارم البته الان با دارو تحت کنترله کمبود ویتامینم ندارم ازمایشام طبیعی ان.احتمالا بخاطر فشار عصبیه که موهام خراب شدن که نمیتونم کاری کنم.موندم دیگه موندم با موهام چیکار کنم هیرویتم مصرف کردم فایده نداشت 

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
تجربه های شیدا جون که امتحانش رو پس داده: بچه ها ،وقتی من اولین بار رفتم دکتر مو شاید ١٠ ،١١ سال ...

این ماسکا رو باید همشونو استفاده کرد یا یکیشم مفیده؟ و استفاده از این ماسکا نتیجه بخش هم بوده یا نه؟ 

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
بنظر من خیلی مهمِ که برای درمان ریزش مو اول از همه بررسی بشه اگه مشکل داخلی نباشه مثل فقر آهن و تیرو ...

سلام ببخشید من هم شرایط شما رو دارم آزمایش هام خوبه دائم ویتامین هام رو مصرف میکنم آمپول هام رو زد پی ار پی و مزوتراپی کردم ولی هیچ کدوم موثر نبوده میشه بفرمایید دکتر به شما چه داروهایی تجویز کردن چون من مشهد هستم و شرایطش رو ندارم که پیش خانم دکتر مراجعه کنم 

سلام دوست خوبم امیدوارم حال دلت عالی باشه خدا برات بهترین ها رو بنویسه

اگه میخوای بری آرایشگاه قبلش بررسی کن و بهترین ها رو پیدا کن

بهترین سالن های زیبایی تهران

اگه بهترین رو میشناسی به من معرفی کن حتما 

سلام ببخشید من هم شرایط شما رو دارم آزمایش هام خوبه دائم ویتامین هام رو مصرف میکنم آمپول هام رو زد پ ...

شاید متخصصای لیوم بانو بتونن بهت کمک کنن.اپلیکیشنش رو دانلود کن اونجا برو ازشون بپرس. اسم اپلیکیشنش لیوم بانو هست

سلام عزیزم من ریزش مو شدید داشتم هر دوا و دکتری بگی تست کردم نشد...موهام داشت کچل میشد روز عقدم خواهرشوهرم میخاست موهام درست کنه اندازه یه سکه ریخته بود نذاشتم از خجالتم...نصفه زیبایی زن موهاشه...خلاصه نصف دنیا رو گشتم تا دارو و دکتر خوب برای موهام پیدا کنم مادرم خیلی هزینه کرد اصلا باورتون نمیشه از یه خانم یه شامپو پیش پا افتاده خریدم ک اصلاااااا فکر نمی‌کردم موهام ریزش قطع شده..گفتم این همه هزینه کردم اینم روش الان چهار ماهه از خانمه شامپو میخرم خیلی هم قیمتش مناسبه و شامپوها اصلی ولی هزارماشاالله دیگه ریزش کاملا قطع شده موهامو رویش مجدد داره پرپشت شده عالی شده شمارش م میذارم ک شماهم مشکلتون حل شده چون دوستم ریزش مو سکه ای داشت تامرز خودکشی رفت بچه ها نمی‌دونید چقدرافسردگی دعامون کنید کچل نشیم برای زن سخته09026744639 راستی خانمه مشاور پوست و مو پیج هم داره

سلام عزیزم من ریزش مو شدید داشتم هر دوا و دکتری بگی تست کردم نشد...موهام داشت کچل میشد روز عقدم خواه ...

شما داری تبلیغ میکنی؟ هرجا تاپیک ریز مو هس عین همین متنو کپی میکنید 

خدایا شکرت بخاطر همه چی.....😇🤗😊
سلام عزیزم من ریزش مو شدید داشتم هر دوا و دکتری بگی تست کردم نشد...موهام داشت کچل میشد روز عقدم خواه ...

تبلیغ بودنشم از تاپیکاتون معلوم نیس اصلا😐 واقعا برا چندرغاز پول شامپو الکی مردم رو با این حرفا امیدوار نکن

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
2810