2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679879 بازدید | 28507 پست

من به توصیه دکتر گوش دادمو نتیجه عالی بود

1- با شامپو بچه می شورم موهامو

2- از مکملهای ویتامینی مانند زینک سلیوم اسید فولیک آهن و مولتی ویتامین بصورت دوره ای استفاده می کنم

3- از رنگ مو پرهیز می کنم و به هیچ وجه ژل یا... استفاده نمی کنم

4- از تافت هم حداقل استفاده کرده و مراقبم با ریشه های مو تماس نداشته باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من به توصیه دکتر گوش دادمو نتیجه عالی بود 1- با شامپو بچه می شورم موهامو 2- از مکملهای ویتامینی ما ...

شامپو بچه موهارو نازک میکنه هزیزم شامپو پرونین سریتا عالیه هم تار موهات ضخیم میشه هم ریزشت قطع میشه👌🏼👌🏼

ببخشید لطفا اسم روغن رو بگو من که واقعا از موهام خسته شدم 

روغن خودش ریزش میاره عزیزم هیرتونیک استفاده کنید من هیرتونیک تی دو سریتارو میزنم واقعا موهام پرپشت شده خیلی خوبه

2805

سلااااام عزیزای دل . من یک ماه پیش توی سایت پین ورک https://pinwork.ir/blog/wash-hair-with-rice-water/ یک مقاله راجع به فواید آب برنج برای جلوگیری از ریزش مو خوندم و دارم الان نتیجشو میگیرم. پیشنهاد میکنم شما هم انجام بدین آب برنج برای رفع ریزش مو فوق العادس. دیگه توضیحات بیشترش رو برین توی سایت خودتون بخونین.

سلام دوستان من تقریبا دوران دبیرستان موهام شروع به ریزش کرد بعد ازون هم یه چند بار دکتر رفتم و دیدم ...

سلام گلی جون خواستم بدونم واسه موهاتون چیکار کردین اخه منم مشکل شمارودارم

سلام بچه ها اگه میشه منم تو گروهتون اد کنین... موهام خییلی میزیزه لطفا

اگه موهات خیلی شدید میریزه هر شب هیرتونیک اسپری کن کف سرت مارکش هم سریتا عالیه حتما ریزشت درست میشه عزیزم😍

بچه ها سلام😔😔😔😔

ریزش مو دارم خیللللی شدید

از سال پیش شروع شد من فکرمیکردم عادیه

تااینکه دی ماه خیللللی بیشتر شد

روزانه400تا درمیومد

دکتر رفتم آز و...انجام دادم

مشکل هورمونی نداشتم

هیرویت،زینک،آهن رو داده

تقریبا دوماه میشه میخورم،ی مدت کم شد،اما بازم ریزشم برگشته

چیکارکنم؟؟

کمکم کنین لطفا

سلام دوستان ، من ۳۵ سالمه ، مزاجم بلغمی هست ، ریزش موی سکه ای دارم ☹️روش درمانش و‌کسی میدونه ،  ...

سلام عزیزم به شماره ۰۹۲۱۱۴۸۴۹۰۲ زنگ بزن.سحر هستم راهنماییت میکنم

مرسی که هستم🙄
2810