2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679884 بازدید | 28507 پست

سلام خانما من تازه وارد این تاپیک شدم مشکلات خیلی از شمارو دارم خیلی از راهکاراتونم تست کردم اما اصلا ریزش موهام قطع نمیشه و موهای رفته هم هنوز برنگشتن. آزمایش دادم کااامل هیچ مشکلی نیست. 

انواع ویتامینا و درمانهای شیمیایی و گیاهی رو تست کردم نشده که نشده. 

روغن ک رو خیلیا جواب میده ریزش منو صدبرابرمیکنه. 

الان فقط یه راه مونده نمونه برداری از پوست سر یاهمون بیوپسی

چیز زیادی دربارش نمیدونم فقط میدونم دلیل ریزش رو مشخص میکنه. 

کسی از شما انجام داده؟ 

خواهش میکنم اگه دربارش اطلاعی دارید بگید... 

خطریا عوارضی نداره؟ 

درد یا زخمی نداره؟ 

هزینش چطوره؟

روش دقیقی هست؟ 

مامان منم مشگل شمادوستان را داشت بلاخره نزدیک شدن به سن یائسگی ولی 9ماه پیش با محصولاتی آشنا شد وشروع کرد به استفاده الان حجم موهاش از منم پیشترشده ماشالله رشدموهاش چقدرخوب شده منم شروع کردم به استفاده خیلی خوب جلوی ریزش را میگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما من تازه وارد این تاپیک شدم مشکلات خیلی از شمارو دارم خیلی از راهکاراتونم تست کردم اما اصل ...

بعنوان یک پرستار اینکارو نکنید مامان من بااستفاده از یک سری محصولات بمدت ۹ماه خوب شدن اگر دوست داشتید اطلاعات بیشتری بهتون میدهم

2805
رونیکا جون ممنون از این همه زحمت که می کشی یکسری هم سوال جواب بود که فاطی توی تاپیک گردآوری کرده بود ...

آره منم دنبال سوال و جواب ها گشتم پیدا نکردم

اگر میشه راهنمایی کنید متشکرم

من تقریبا سه ماهه از روشای شیدی جون دارم استفاده میکنم ووخداروشکر کلی موی ریز دراوردم وبه همیشه هم ا ...

سلام. عذر خواهی میکنم ریزش موی شما چه علتی داشته؟

هرمونی بوده یا ارثی و یا ...‌؟

من تقریبا هر روز یه چی رو سرم هست از همه چی بهتر برام ترکیب شنبل و سدر و مورد و  الورا و سیب زم ...

تخم شنبل رو 24ساعت خیس میکنم .بعد با الوورا و سیب زمینی تو مخلوط کن خوب میکس میکنم.سدر و مورد و ارد نخود خام بهش اضاف میکنم از شب تا صبح رو سرمه.موهام خیلی جون میگیره

تغذیم رو هم تا جایی که بتونم درست کردم.جوانه گندم رو حتما با سالاد میخورم.سبزی خوردن با غذا.کنجد رو هم اضافه خواهم کرد.و خیلی خدا رو شاکرم که برای همه چیز راهی در طبیعت گذاشته

2810