2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679807 بازدید | 28507 پست
باشه عسلی جان هرجا راحتی بزار فقط زودتر😍😍😍😍
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیا جان چکیده نیست گلم اگه ریزش مو درمانش به این سادگی ها بود که الان هممون گیسو کمند بودیم و دکترا انقدر عاجز نبودن همون تلگ رام بهتره اگه یه گروه بزنین عالیه یا اینکه خودم بزنم شما پاشین بیاین
2805
عسلی جان خودت یه کانال جدا بزن به نظرم ...یا همون اینستا
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
سلام عسلی جان حداقل چندتا ازکارهاتو بگو عزیزم
به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
بچه ها ببینین این روش منه روی مخلوط حنا و پودر نخود و وسمه و چای سبز گیر دادم و هفته ای دو بار میزنم وسمه رنگ حنا رو میگیره بعد از حمام چای سبز و نمک رو میزنم برای چربی و نمکنم بهترین ماده گرمیه که سر خوب جذب میکنه داخل حمام اب پودر نخودی که یه شب داخلش پودر نخود خیس خورده رو میزنم تاکید میکنم اب نخود خام و بیست دقیقه میذارم بمونه رو ی سر تمیز و شسته شده میزنمش که جذب خوب داشته باشه شامپو روکلا کنار گذاشتم و صابون زیتون اصل رو از شمال برام یه مغازه ای میفرسته گرچه من سرم چربه و تازگیا میخوام عوض کنم و صابون 7 گیاه رودبارو بگم برام بفرسته اب پیاز و فلفل و دارچین و زنجبیل و کلا یه سری گرمیجات توی اب پیازم هفته ای سک بار میزنم البته برنامم هرگز چنین مرتب نبوده و بسیار جسته و گریخته زدم اما از پارسال به امیال ریزش کم شده و هر کی میبینه میگه موهات عالی شدن اما تازگیا میخوام بزنامه رو به این صورتی ک بالا گفتم بکنم نتیجه رو براتون میام میگم تاکید میکنم برنامه من برای سر چرب و شخص بلغمیه پس اگر ازش نتیجه نگرفتین فکر نکنین دنیا به اخر رسیده اما از هر مزاجی هستین به نخود و حنا توجه ویژه ای کنین
تاکید میکنم که شما باید هر روز بیرون روی داشته باشین و اگر هر روز بشه یه روز و نصفی شما یبس محسوب میشین حت یاگر بیرون روی سخت و مدفوع سفت نداشته باشین مدفوع و ادرار سم بدن ان و باید زود به زود دفع شن مقدار مهم نیست حتی اگر شد روزی دو بار هم دفع داشته باشین به کمک روغن زیتون انجیر و خاکشیر خاکشیر طبع سرد و انجیر گرم داره شما باید ساعت 11 شب خواب باشین دیر تر از اون برای ریزش خوب نیست و نباید تا بیش تر از ساعت 7 بخوابین به خصووووووووصصصصص افراد سرد مزاج باید. خواب روز رو کلا حذف کنن و حت یاگر شد افتاب نزده بلند شن اما اگرم براشون سخت همون ساعت 7 خوبه شب نهایتا ساعت 11 بخوابن اما اگر مقدور بود زود تر بخوابند و خیلی مهمه که استرس نداشته باشین راه کار هایی برای رفع استرس رو از پزشک سنتی یا اینترنت بپرسین و سعی کنین عمل کنین مثائل بالا واقعا مهمن بچه ها بی توجه نباشین همه چیز ماسک نیست مشکل درونیتون رو بفهمین و حلش کنین بدن با شما دشمن نیست ریزش مو نهایت عجزشه میخواد به شما یه نشانه بده اولین قدم ها برای. حل مشکلات بدن ازمایش کامل و از همه بسیار مهم تر اصلاح مزاج از طریق سایت طبایع به مزاج خودتون پی ببرین و به خوبی توی اینترنت سرچ کنین تا بفهمین باید با این مزاج چکار کرد اگر شما توی ازمایش مشکلات هورمونی ندارین به این معنی نیست که کلا مشکل هورمونی ندارین اگر علائمش رو دارین پس سعی کنین با دارو های گیاهی درستش کنین رازیانه رو سعی کنین هر چند وقت یکبار عرقشو یکماه بخورید. و اینکه سعی کنید علائمتون رو کنار هم بذارین شاید باورتون نشه اما همه مریضی های شما به هم مربوطن و همه هم از مزاج سرچشمه میگیرن و هورمون ها و استرس
عسل اومده توگروه روششم مثل روش مابود
به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
بهترین درمان برا موهاتون اصلاح سبک زندگیه وگرنه نه معجون معجزه اسایی هست نه قرصی که یه روزه خوبتون کنه تا سبک زندگی و تغذیه و طبعتونو اصلاح نکنید همین روغنا و ماسکای گیاهی هم چندان کمکی از دستش براتون بر نمیاد شما باید سبک زندگیتون رو اصلاح کنید از اب گرفته تا غذا و خواب و ...
2810