2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست
بچه ها اینارم امتحان کنید خیلی خوبه دم اسبی مریم گلی بابونه رزماری گزنه شلتوک بومادران اما مریم گلی رزماری گزنه شلتوک از همه بهترن هلال جان ریزشت بهتر نشده ؟؟ آزمایش دادی ؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من ریزش موی زیاد داشتم در روز شاید تا مرز 100 تا هم میریخت .مشکل هورمونی نداشتم و قرص مکمل هم همیشه مصرف میکردم. دو هفتست کاری میکنم ک باعث شده ریزش موهام خیلی کمتر بشه.گفتم با شما درمیون بذارم شاید ب درد یه نفرم شده بخوره.من پوست و موی چربی دارم.یک روز درمیون حتما باید برم حموم.و گرنه ریزشم زیاد میشه.خیلی از موهای سرم وقتی میریخت به سرشون دونه های درشت شوره بود.با اینکه شوره بین موهام اگه همینجوری نگاه کنم نیست ولی وقتی میریخت همون قسمت سفیدیه ریشه ی مو یه تیکه شوره بود.
تو همونی که ارزوی من بود /همیشه هر جا رو به روی من بود/
شبا تو خوابم تورو دیده بودم / خیلی شبا بهت رسیده بودم :-)
وقتی ک موهامو رنگ میکردم تا دو هفته ریزشم خوب میشد و بعد دوباره شروع میشد. حالا کاری ک میکنم قبل از حموم با سر ناخون هام پوست سرمو مالش میدم.یک لایه ی سفید رنگ زیر ناخونام جمع میشه.کل پوست سرمو به آرومی با ناخونم مالش میدم و بعد میرم حموم.با همین کار ریزش موهام خداروشکر کلی کم شده. فقط بعد از حموم اصلا اینکارو نباید کرد .و اینکه اصلا نباید محکم با ناخن کشید تا یه وقت زخم شه .
تو همونی که ارزوی من بود /همیشه هر جا رو به روی من بود/
شبا تو خوابم تورو دیده بودم / خیلی شبا بهت رسیده بودم :-)
کدام شامپومناسب شماست؟ اگرموهای خشک داریدشامپوهایی حاوی روغن نارگیل وبادام. موهای چرب ومرطوب شامپوفاقدموادنرمکننده مثل شامپوسیروفلفل وبابونه. موهای فروسیاه شامپوعصاره سدروختمی. موهای روشن وبورولخت شامپوعصاره فلفل وسیروبابونه. تارموهای نازک شامپوسدروحنا. تارموهای کلفت شامپوسیروفلفل یاشامپومرطوبکننده ختمی. منبع عطارباشی.
من موهام نرم وتارش نازک وشامپوبچه خریدم 200گرمی وتوظرف شامپوقبلیم400گرمی خالی کردم وپودرفلفل قرمزوقهوه وحناوسدرازهرکدوم یکقاشق چایخوری ریختم ویکحبه سیروپیازخیلی کوچولوریزکردم یکهفته بودواستفاده کردم موهام خیلی خوبشده وتارش کلفترشده وچربیشم کمترشده.
هلال جان اینارم داخل برنامت بذار صبحها ۲۱ دونه سیاهدونه بخور شبها دمنوش اسطخودوس شربت عسل روزی نیم ساعت ورزش غذای سرد تعطیل عرق رازیانه عرق بومادران به ترتیب صبح و شب یه استکان بخور اب پیاز عرق فراسیون عالیه ایشالله که اینا دگ کمکت میکنه اگه تونستی تلگ.رامتو نصب کن بیا گروه اونجا بچه ها هم خیلی خوب میتونن کمکت کنن
قبلا اینجا پیام گذاشتم هیچکس حتی ندید ولی مهم نیست مم جدیدا از شامپو واقعا گیاهی دیزان استفاده میکنم به نظرم واقعا تجربه خوبیه عامل کف کننده نداره
محمد حسین من به اراده الهی و عنایت امام زمان صبح روز 12 تیر زندگی منو روشن کرد
حتی شامپو بچه هم داخلش نیست از یه روغن ترکیبی هم استفاده میکنم که از عطاری گرفتم و ماسک پیاز و آب لیمو ترش برای همسرم مخصوصا آب لیمو ترش که خیلی خوب بوده براش کلا چربی شدید سرش رو گرفته
این شامپو رو یه عطاری به من معرفی کرد و گفت که خدوش و مشتری هاش به شدت راضی هستن اصلا شبیه شامپو نیست پر از خورده گیاهه بعد از ماساژش سر رو خنک میکنه و حس جالبی داره بعد از حموم هم شونه که میکنم موهام نمیریزه مثل قبل تصورم اینه که حداقل از استفاده از ترکیبات شیمیایی خیلی خیلی بهتره
2810