2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست
منم کمبود ویتامین ب نداشتم. حتی با ازمایش رفتم پیش دکتر. گفتم ویتامین ب زدم. گفت بازم بزن. گفتم به خدا جواب نمیده. گفت من میگم بزن منم گفتم خب امپوله میزنم دیگه محلول هم منم چیزی نمیدونم. اتفاقا منم سرچ کردم استرادیول قرص دیدم یادمه به من گفت ماینو نزن وابستگی میاره من بهت محلول میدم گفتم تروخدا نده تمام تونیک های بازار و استفاده کردم ریزش بدتر شد گفت استرادیول بهت میدم. با همین جواب میگیری دکتر امید زرگری. متخصص پوست. عضو اکادمی درماتولوژی امریکا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرچ کن توی گوگل اسم دکتر میاد. اصلا فارسی نمیتونست صحبت کنه. من دکتر زیاد رفتم. هر کی محلول داد بلاخره ماینو توش بود اما این دکتر کاملا ماینو و رد کرد من باور نمیکردم. با ناراحتی اومدم خونه اما نتیجه گرفتم خداروشکر
البته اینم بگم ریزش موی من دلیلی نداشتا. هیچ بیماری ندارم. فقط مثل کسایی که شیمی درمانی میکنن مشت مشت موهام کنده میشه همین الان دست کشیدم به موهام. هیچی نیومد. قبلا دو دقیقه به دو دقیقه دست میکشیدم هر دفعه 10 تا بود حالا نمیدونم امپول یا محلول . هر چی هست همین که ده روزه موهام روی سرم هست خوشحالم اینم بگم از روزی که دکتر رفتم موهام و توی حموم میشورم میشینم و سرمو خم میکنم. یعنی موهام برمیگردونم پایین. نمیدونم متوجه منظورم شدی یا نه. احساس میکنم خیلی تاثیر داره از روزی که موهام برعکس شستم توی حموم کمتر ریخت. شامپو هم شامپو بچه فیروز میزنم. دکتر گفت مشکلی نیست بزن.
من از وقتی این روشها رو در پیش گرفتم مشکلم حل شده. دیگه کمتر چرب میشه. تصیه میکنم از ماسک پیاز استفاده کن. معجزه میکنه.
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
من از وقتی این روشها رو در پیش گرفتم مشکلم حل شده. دیگه کمتر چرب میشه. تصیه میکنم از ماسک پیاز استفاده کن. معجزه میکنه.
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
2810