2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680050 بازدید | 28507 پست
هلال ماه درسته .منم فکر میکنم دروغه.یکیشون دیدی میگه بعد دوماه دخترم به سختی موهاشو شونه میکنه
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوارها منم معتقدم که نمی شه همیشه دارو مصرف کرد برای مثال دوران بارداری . برای همین اگر دارو مصرف نمی کنی بهتره داروی گیاهی برا هورمنها یا پلیکیست استفاده کنی تا بتونی کنترلش کنی در کنارش هم از روغنها بچه ها اینجا از ویکتانوس .مریم گلی و بومادران استفاده کردن. یا باید دکتر طب سنتی رفت
http://www.asriran.com/fa/news/501277/وزارت-بهداشت-تبلیغات-صدا-و-سیما-درباره-شامپوهای-ضدریزش-مو-دروغ-است-و-افکار-عمومی-را-گمراه-می-کند
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
سلام.ممکنه منو راهنمایی کنین؟ من ریزش موی زیادی دارم ولی وقتیکه موهامو رنگ میکنم تا حدود دو هفته ک ریشه های موهام در میان ریزش موهام خیلیییی کم میشن.کسی مثل من هست؟دلیلشو کسی میدونه؟
تو همونی که ارزوی من بود /همیشه هر جا رو به روی من بود/
شبا تو خوابم تورو دیده بودم / خیلی شبا بهت رسیده بودم :-)
سلام من مدتیه این تبادل رو پیگیری میکنم موهام بعد استفاده از رنگ لورال اکسلانس ریزش شدید پیدا کرده
محمد حسین من به اراده الهی و عنایت امام زمان صبح روز 12 تیر زندگی منو روشن کرد
دوستان از شامپو ضد ریزش ایوروشه تعریف کرده بودن منم خریدم جهت امتحان ولی متاسفانه در تمام مدتی که میزنمش موهام عین ابر بهار میریزه طبیعیه
محمد حسین من به اراده الهی و عنایت امام زمان صبح روز 12 تیر زندگی منو روشن کرد
سلام عزیزم خب قبلی رفتن پیش دکتر سنتی آزمایش دادی ؟؟؟ فهمیدی چه مشکلاتی داری ؟؟ یه خلاصه از داروهایی که بهت داده بگو راستی دکتر سنتی برا چیا بهت دارو داد بهش گفتی پلی کیستیکی ؟؟ یا فقط برای مو بهت دارو داده عزیزم حتما حتما رازیانه و بابونه رو امتحان کن روزی یه لیوان از هر دو بخور شکمتو با روغن کنجد یا سیاهدونه یا دارچین ماساژ بده برا پلی کیستیک خیلی خوبه تو مشکل داخلی داری که ماسکا برات تاثیر نداره تا اون حل نشه ریزش همچنان ادامه داره
زاج و اسپند و ... برا پلی کیستیک خیراندیش میگه خوبه .... ای کاش بری آزمایش شاید در کنار پلی کیستیک مشکل دیگه ای هم داشته باشی که نمیذاره ریزشت کم بشه اگه پزشک سنتی که کارش خوبه پیدا کردی برو با بادکش زیر شکم اینم برا پلی کیستیک خوبه میگن خودتونم میتونید انجام بدید بلد هم هستم ولی خب زیر نظر پزشک باشه بنظرم بهتره جفت هم برا ریزش مو خوبه ها یه بار امتحانش کن سه واحد جفت + یک واحد حنا بذار روی موهات نگرانم نباش تحقیق کردم اکثریت میگن جلوی رویش رو نمیگیره ولی روزنه مو رو تنگ میکنه و از ریزش جلوگیری میکنه
2810