2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680072 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان فتانه جان ممنون.سبوس از کجا بخرم؟شما ازمایش هورمونیو سونو دادین؟من هورمون مردونه م مرز یعنی نزدیک حداقل کمتر از حدالیل.اما ریزش دارم .شاید جان میشه من باهات صحبت کنم.ریزشت بیشتر کجابودجلوی سرت چجوری ریزشرو قطع و رویش داشتی اصلا پوست سرت پیدابود خواهشاااا جواب بده شاید جان کارتون دارم
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
سلام ساحل خوبی؟ من الان هستم تازگی خیلی ریزش گرفتم و موهام دوباره کم شدن ولی چون مطمینم دوباره درمیاد نگران نیستم ساحل اول اضطرابت رو کنترل کن چون واقعا از نوشته هات میشه فهمید که اضطراب داری ببین سرزنشت نمی کنم چون منم یه مدت همینجوری بودم ولی فایده نداره که دوستم قبلا هم گفتم جلوی سرم و حتی پشتش ریخته بود به اندازه دو انگشت خالی بود
تویک استکان روغن زیتون بکر10حبه سیریایک قوزک کاملشو رنده کنیدیکهفته باشه بعداستفاده کنیدبرای ریزش مودرامدن موعالیه.خواهرم جلوسرش اندازه سکه سفیدبودمونداشت این روغن سیردرستکردزدشب میزدتاصبح حمام میرفت موهاش دراومده خیلی خوشحال شدم.حتی شامپوژیوارکه تبلیغ میکردن توتلوزون280000خریدفایده ایی نداشت.
شاید جان خیلی ماهی آره قبول دارم.دو انگشت یعنی فرق سرت باز بود به اندازه دو انگشت.چجوری مهمونی یا بیرون میرفتی.میشه دقیق بگی چیکار کردی لز نظد روحی و جسمی .آزمایش دادی چیکار کردی
روغن زیتون بکر؟خوراکی؟من یکی دوسال پیش مودر سیر خریدم حل میکردم ت آب میزدم خارش پیگرفتم .حنا چی میگن تو روغن .من الان دنبال قطع ریزشم
آره ساحل جان، هیچی بی خیال میشدم مثلا کسی ببینه من موهام کمه می خواد چیکار کنه؟ دعوام کنه؟ باهام قطع رابطه کنه؟ مسخرم کنه حب بزار بکنه آزمایش هم یه بار چند سال پیش دادم چیزیم نبود من مطمئنم خوب میشم
ساحل نیک وی آچیچ رو دیدی؟ نه دست داره نه پا ولی آنقدر دوست داشتنیه یه زن داره زیبا بدون هیچ نقصی و دو تا بچه سالم چیزی رو نداره که واقعا نداشتن و داشتنش تو زندگی روزمره آدم تاثیر میزاره: دست و پا ما فقط موهامون کمه چرا خودمون رو ساقط کنیم از زندگی؟
2810