2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680040 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساحل جان حناریشه موسفت میکنه. خواص حنابرای مو این گیاه برای تاثیر خنک کنندگی‌اش شناخته شده است. موهای شما را محکم، پرپشت و ابریشمی ودرخشان می‌کند. یک نرم کننده‌ی عالی برای موهای شماست. حنا با احاطه‌ی هر تار موی شما، یک لایه‌ی محافظ دور آن خواهد ساخت که از موهای شما در برابر آسیب‌ها محافظت می‌کند. PH پوست سرتنظیم میکنه. حنا بعنوان یک راه درمانی کاملا موثر برای شوره‌ی سر نیز شناخته می‌شود. ( 1 )
بچه ها من طبع سرم رو نمیدونم چیه. دمای سرم نه گرمه نه سرد. نمیدونم چه طوری بگم. یه گرمای خیلی ملایم و ارومی داره. نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه. این یعنی اینکه متعادله؟ یا همون گرمه؟ روغن بنفشه زیتون رزماری مورد و کرچک و لاوندر طبعشون چیه؟
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
سلام دوستان یه سوالی ذهنمومشغول کرده آیاقرص وقطره ویتاگونس هم مثل قرص های هورمونی که بعدقطع کردن ریزش میارن ودوباره مثل قبل میشه همه چیز؟اگه مثل قرص هورمونی باشه که نمی ارزه بنظرم مصرفش اگه کسی میدونه لطفاراهنمایی کنه
سلام به همگی بچه ها دو تا سوال دارم اولا اینکه چه شامپویی استفاده کنم؟ گرون نباشه وسعم نمیرسه فعلا الان شامپو کافیین سریتا دارم راضی ام توش روغن زیتونم ریختم عالی شده سوال دوم اینکه: بعد چه مدت استفاده از روغن ها و مکمل ها و ماسک های گیاهی تغییر و میشه دید؟ مو در میاد؟ بعد چه مدت حدودا اثراتش مشخص میشه
من داخل شامپوم دم کرده بابونه و قهوه ریختم به نظرتون کار خوبی کردم؟ شامپویی که توش روغن نارگیل ریختم عالی شده موهام اصننننننننننن نه میریزه نه بد میشه شونه کردنی عالی شده
2810