2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست
سلام به همگی. دوستای خوبم اومدم بگم هرگز از رویش دوباره موهامون نامید نشیم. دوستان دنیای ما و خود ما از انرژی هستیم یعنی ته من و شما و پوست و مو و زمین و همههههه یه چیزه انرژی. ما با انرژی مثبت با شکرگزاری با تجسم با رهایی میتئنیم صاحب بهترین موها شیم . فقط چون روش تمرکرز منفی کردیم کارو خراب میکنین. بیایین بجای ریزش مو به رویش دقت کنیم هی نگیم چنتا ریخت این یعنی توقع ریزش>>> دوستان من کله ییییی کچل دوستامو دیدم در عرض 2 ماه عالللللی شد با چی؟ بخدا بدون دارو با تجسم و شکرگزاری .بیایین با هم شروع کنیم
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام وقت همه بخیر برم سر اصل مطلب من موهام خیلی زیاد بود اما یهویی ریخت و کم پشت شد این روند ادامه داشت تا الان که دم موش شده و کف سرم کلا بیرونه خیلییییییییییییی آزار دهنده است خیلییییییییییی الان چند سالی هست ریزش مو ندارم کنترل شده موهام حتی تو حمام هم نمیریزه جنس موهامون خانوادگی همینه وارد بلوغ میشیم کم میشه و میریزه من سالهاست مکمل و چای سبز و سبوس میخورم الان شروع کردم روش های این تپیک و به امید اینکه موهام در بیاد برنامم اینه: هفته ای دو بار روغن شیدی جون و میزنم و حمام هفته ای دو بار ماسک حنا(حنا نخود خام قرص کمر مورد قهوه زرده تخم مرغ و سدر) دو ساعت میمونه بعد میشورم هفته ای دو بار ماسک زرده تخم مرغ و روغن زیتون هفته ای یه شب روغن کرچک روزای زوج خرگوشک میزنم به موهام ماسااز میدم روز های فرد دم کرده شلتوک و چای سبز( بعد حمام ) روزی 3 لیوان چای سبز + 3 لیوان دم کرده شلتوک قهوه روزی یه بار همراه با شیر و سبوس جو دو سر هر روز یه ق غ سبوس مصرف میکنم روزی یک ساعت ورزش میکنم مولتی ویتامین و جوشان ث و فولیکوفر و کلسیم میخورم هر روز(کلسیم بعد مدتی کم میشه ) این کار ها رو شروع کردم الان یه هفته هست البته روغن ها و حنا و خرگوشت تازه شروع کردم بقی قبلا تو برنامم بود تو شامپوم روغن نارگیل ریختم و خیلی خوب بوده برام
همزمان با این ها به پوستم هم رسیدگی میکنم ایشالاه کم نیارم و ادامه بدم از نظر روحی بهم ریخته ام سر موهام حس بدی دارم بخصوص که میخام ازدواج کنم و این مساله شدیدا روم اثر منفی داشته و داره به نظرتون بعد سالها موهای من در میاد؟ پیاز موهام از بین نرفته ینی؟
اصلا فکرای بد مکنیدددددد....من از وقتی پریود شدم تا همین الان ریزش مو دارم....هر روز....موهام از بچگی کم پشت بوده و هیچ وقت نگفنم کچل میشم و خدا رو صدهزار مرتبه شکر موهام بد نبستن....خیلی بدترز خودم رو دیدم ...اینهمه موهای من ریخته هی درومده!!!! تازه من هیچ روغن کاری هم نکردم خداشاهده.....اولین کاری که برای موهام کردم ریختن قهوه توی شامپوم بوده....الانم ریزشم خیلی زیاده در حدود دوماهه ولی میدونم باز درمیان.....بخدا من هفده هجده ساله ریزش دارم...موهام همیشه کوتاهه و فقط حسرت موی بلند داشتم ولی جالبه هرکی موهامو میبینه و میگم ریزش داره میگه خوبه که !!! پس چرا من الکی خودمو داغون کنم.......اینارو گفتم که یک مثال عینی بوده باشم برات فتانه جان
یا اباالفضل
اصلا فکرای بد مکنیدددددد....من از وقتی پریود شدم تا همین الان ریزش مو دارم....هر روز....موهام از بچگی کم پشت بوده و هیچ وقت نگفنم کچل میشم و خدا رو صدهزار مرتبه شکر موهام بد نبستن....خیلی بدترز خودم رو دیدم ...اینهمه موهای من ریخته هی درومده!!!! تازه من هیچ روغن کاری هم نکردم خداشاهده.....اولین کاری که برای موهام کردم ریختن قهوه توی شامپوم بوده....الانم ریزشم خیلی زیاده در حدود دوماهه ولی میدونم باز درمیان.....بخدا من هفده هجده ساله ریزش دارم...موهام همیشه کوتاهه و فقط حسرت موی بلند داشتم ولی جالبه هرکی موهامو میبینه و میگم ریزش داره میگه خوبه که !!! پس چرا من الکی خودمو داغون کنم.......اینارو گفتم که یک مثال عینی بوده باشم برات فتانه جان
یا اباالفضل
ابریشم جان ممنونم ازت چقد خوبه که موهاتون در اومده واقعا من گاهی دلم میگیره میگم نکنه در نیاد ولی اینجا رو خوندم الانم صحبتای شما به خدا توکل میکنم و با هدف و برنامه پیش میرم من اصننننننن ریزش ندارم قهوه بریزم تو شامپوم باز؟ تو ماسک حنام قهوه میریزم قهوه هم میخورم هر روز یه بار
فتانه در حدی که همه بهم میگفتن چقدر موهات خوب شده الان درسته دوباره کلی ریخته ولی چون مطمین هستم در میاد اصلا نگران نیستم میدونی وقتی پر مو ها رو میبینم چی میگم؟ میگم خدا خیلی دوستم داره و قراره موهای بسیار پرتر از اونها بهم بده چون من میرسم به موهام ولی اونا نه
2810