2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679917 بازدید | 28507 پست
دو قاشق بابونه و مریم گلی با دو لیوان آب مخلوط کنید بذارید انقدر بجوشه که برسه با نصف استکان صاف کنید بعد ولرم بزنید به موهات ون ه این ترکیب میتونید یک قاشق حنا آخرش اضافه کنید دو ساعت بمونه بشورید برای کندوش من خود کندوش رو گرفتم از بازار پیدا کردم عطاری 110 فکر کنم تو سبزه میدون آدرس رو اینجا نوشتم چون خیلی دنبالش گشتم شما هر یک گرم کندوش باید تو 30 میل روغن پرورده کنید طریقه پرورده کردن هم اینکه اسیاب میکنید میریزید تو روغن پایه روغن من برای کندوش سیاهدانه بود شما تو نارگیل یا زیتون یا هر روغنی که دوست دارید بریزید بعد یک قابلمه آب جوش می آوردم کندوش که تو روغن ریختم که داخل شیشه بود شیشه رو میذاشتم تو آبجوش ده دقیقه بجوشه تا ده روز هر روز انجام میدادم بعد 5 روز میذاشتم جلو آفتاب تا پرورده بشه هفته ای یک تا دو بار من میزدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای قدم اول حتما از ماسک بابونه مریم گلی یا ماسکی ضد ریزش استفاده کنید بعد سه هفته ریزش باید کم بشه ببینید طبعتون چیه و چه ماسکی براتون بهتر جواب میده بعد که ریزش کنترل شد برید سراغ رویش طی تحقیقاتی که انجام دادم و آیت الله ضیایی میگفتن سیاهدانه روغنش برای مو عالیه زیتون و نارگیل هم عالیه کلسیم کمبود ویتامین ب و کمبود ویتامین د باعث ریزش میشه با خوردن کنجد و ارده میتونید کمبود کلسیم رو تا حد زیادی جبران کنید این دکتر طب سنتی به من میگفت بدنت از داخل سرده گرمی بیشتر بخور یک سری چیزها مثل خیار و ماست و گوجه فرنگی خام و گوجه سبز رو برام ممنوع کرد بمن گفت سردی نخور اما خنکی بخور گفت هر چی که بهش نمک بزنی سرد هست اما هندوانه و خاکشیر و عرق کاسنی خنکی محسوب میشه برادرم چند ماه پیش رفت پیش این دکتر به خاطر یک مشکل دیگه با گرم شدن بدنش موهاش در آمد بازم میگم گام اول اینکه طبع بدنتان رو متعادل کنید
باسلام به تمام خانمهای هم مسیرعرضم به حضورتون من 7سال پیش در اثر رژیم سختی که گرفتم تمام موهام ریخت ورسما کچل شدم اما به لطف خدا ودرما ن گیاهی دوباره در اومد وبعد سالها دوباره شروع شد که فهمیدم طبع بدنم به هم ریخنه وبه اشتباه 4ساله درگیر داروهای مختلف شدم اما حالا از روشهای این سایت ازجمله مزاج درمانی وشیدی جون جواب گرفتم اما دوباره در اثر استرس بهم ریختم که باز هم شروع کردم وناامیدی در دلم راه نمیدم ومیخوام که کسایی که تجربه دارن دوباره به این سایت بیان وهمدل بشیم
بهترین چیزی هم که رو من جواب داده اینها هستن:ماسک حنا وبابونه .روغن ترکیبی .کندش .قرص ریجن .اصلاح مزاجم البته من بلغمی شدیدم.صابون وشامپوگیاهی .شستشو موهادراخر حمام با اب نمکی که علیظه که واسه کسایی که سرد مزاجن عالیه البته باید نمک دریا باشه ودر اخر وازهمه مهم ترتوکل به خدا وحفظ ارامش درون وروحیه
بهترین چیزی هم که رو من جواب داده اینها هستن:ماسک حنا وبابونه .روغن ترکیبی .کندش .قرص ریجن .اصلاح مزاجم البته من بلغمی شدیدم.صابون وشامپوگیاهی .شستشو موهادراخر حمام با اب نمکی که علیظه که واسه کسایی که سرد مزاجن عالیه البته باید نمک دریا باشه ودر اخر وازهمه مهم ترتوکل به خدا وحفظ ارامش درون وروحیه
من تو این سالها بارها کف سرم دراومده وافسرده شدم اما هردفعه در اومده امام علت ریشه ایش رو هنوز با وجود ازمایش پیدا نکردم که بعد فهمیدم مزاج خیلی مهمه و علت برگشت ریزش مو همین مزاجیه که نادیده گرفته میشه
سلام من بعد ۶بار استفاده از آب شنبلیله یک روز درمیون امروز ماسک حنا زدم با آب بابونه کمی قهوه نوک ق خردل مورد و سدر و آرد نخود و یک تخم مرغ کامل دوساعت موند بعد با شامپو بچه رقیق شده با آب شستم معمولی ریزش داشتم ولی موهام چقدر نرم شده گرچه کمتر کسی منو و سوالام رو اینجا میبینه ولی دوست جونی ها ازتون ممنونم بی نهایت خوشحالم که اینجام
مائده جون من پایه هستم بیا با هم شروع کنیم دوباره منم طبعم بلغم هست رو به دم اما بلغم فعلا زده بالا خخخخ برای این نوع روغنها خارجی فروشیا بیشتر جواب میده من تو روغن ها cbc بیشتر قبول دارم حالا یک سر به کوچه مروی بزن برای املا هم عطاری تو بازار هست سر سبزه میدون خیلی چیزها داشت
راستی من اصلا شامپو نمیزنم فقط با صابون برگردون یا زیتون میشورم گاهی که کف سرم خیلی چربه با برگردون وقتی خشک میشه زیتون اما خب واقعیت اینکه روشها سنتی نیاز به تحمل و وقت داره
2810