2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679973 بازدید | 28507 پست
به هر حال دوستم من تنها چیزى که میگم اینه که برى دکتر غدد... امیدوارم هیچ زنى هیچوقت ریزش مو نگیره و هممون موهامون دوباره مثل قبل بشه و خدا لطفش را شامل حالمون کنه...چون به نظرم داروش دست خودشه
کسى چه مى داند؟؟ شاید یاسین همان یا حسین باشد که بى سر است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون بابت توصیت پناه جان من قرار اخر تابستون بیام تهران پیش دکتر کردافشار،طب سنت هست و تعریفشو خیلییی شنیدم من میخوام با طب سنتی درمان کنم کیست و موهامو.اخه سه چهارنفرو تو سایت دیدم که پلی کیستیک بودن و دوماهه با طب سنتی کاامل خوب شدن به نظر من تو این مورد خاص طب سنتی زودتر جواب میده،تو سایت دیدم برا کیست تا ۵-۶ ماهم دارو شیمیایی گرفتن اما هنوزم سونوشون نرمال نیست نمیدونم،اول دلم میخواد طب سنتیو امتحان کنم،از شانس منم پدر اقای کرد افشار فوت کردن و تا اخر تابستون نیستن،وگرنه من اول اردیبهشت زنگ زدم که وقت بگیرم اما گفتن پزشک جایگزین هست منم نرفتم موندم تا خودش بیاد Afm تمام ماسکا دوساعت رو سرت باشن کافیه نه گروه ت ل گ ر ام نداریم
کیانا،کارن😍😍
راستی یه سوااال من سونو که رفتم گفت پلی کیستیک ضعیییف هستی،چیکارا کنم که بدتر نشه؟؟؟؟حالا جز اینکه دوره پری حموم نرم و خودمو نشورم،چون این یه موردو نمیتونم واقعا هرچقد سعی میکنم نشدنیه
کیانا،کارن😍😍
اونلى جان آقاى کرد افشار به این زودى نوبت نمى ده.... من 16 دى ماه ازش نوبت گرفتم....گفتن هر وقت نوبتتون شد زنگ مى زنیم....تا الان که زنگ نزدن و بیمارى هاى زنان را خانمشون ویزیت مى کنن... اصلا نوبت گرفتى؟ نوبتاش فقط اینترنتی هست.... حداقل به جاى متفورمین دارچین دم کن بخور.... هر روز....همون اثر متفورمین را داره...
کسى چه مى داند؟؟ شاید یاسین همان یا حسین باشد که بى سر است...
سلام دوستان من تازه امروز اینجارو پیدا کردم دو ساله بدجوری ریزش مو داشتم که به سفارش یکی از دوستام یک ماهه دارم حنا میزنم به موهام ریزشم خیلیییی کم شده ولی موهام خشک و نازکن همچنان اومدم تاپیکتون از اول بخونم خیلی زیاد بود مطالب گیج شدم حالا نمیدونم چی بزنم که نرم و ضخیم بشه موهام با تشکر
اگر باور کنید که می توانید، نصف راه را رفته اید...
کتی...روغن کرچک رو گرم کن...بزن به موهات...اگه میتونی شب تا صبح روی سرت بمونه. اگه سختته دو ساعت کافیه.. روغن کرچک هم موهاتو نرم میکنه هم ضخیم... ترکیب روغن کرچک و تخم شنبلیله واست عالیه( تخم شنبلیله رو پودر کن بریز تو روغن کرچک...روزی 20 دقیقه حرارت غ م بده....بعد از دو ماه روغنت اماده ست )
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
ممنون لیا جان فقط اینکه بعد از اینکه با روغن موهام رو چرب کردم با چی بشورم که دوباره خشک نشه یا نیاز به شستن نداره بعدش؟!؟ اون شنبلیله و کرچک طی دو ماه که آماده بشه غیر قایل استفاده هست ؟! منظورم آینه حتما باید دو ماه این ترکیب بمونه تا اثر بزاره ؟ بلافاصله نمیشه گذاشت نه ؟!؟روغن شنبلیله نیست با کرچک قاتی کنیم بزاریم عاخه من تنبلم تو این‌کارا
راستی من دو بار در هفته حنا میزارم زیاده یا خوبه ؟ حسابی هم سرم رو میشورم با آب خالی ولی بعدش سرم خیلی میخارهههه ، دوستم میگفت خوبه نشونه تحریک پوست سرت هست ولی تو تاپیک خوندم در اثر خوب نشستن هست ولی من خوب و تمیز میشورم بودخوداااا در ضمن ممنون میشم اگه کسی برنامه هفتهگی برا موهاش داره بزاره
با یه شامپو ملایم مثل شامپو بچه فیروز.... شاید باشه...ولی من ندیدم....تنبلی نداره که دختر جان... بازم خدا رو شکر که ریزش موهات با حنا کم شده.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
پناه جان اخه من زنگ زدم گفت دوهفته قبل اینکه بخوای بیای زنگ بزنی وقت بگیری کافیه خیلی طول نمیکشه،حالا من پیگیر میشم باز دارچینو چجوری دم کنم بخورم پناه؟چوب دارچینو بندازم تو اب جوش؟؟؟
کیانا،کارن😍😍
2810