2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680010 بازدید | 28507 پست
Amf نه اب شنبلیله رو با حنا قاطی نکن،یه روز اب شنبلیلع بزن یه روز حنا اینم ماسک حنا حنا+سدر+مورد+پودرنخود+تخم مرغ همه ی اینا رو یکم از هرکدوم قاطی میکنی ،از هرکدوم ۲ قاشق حنا ۳ بعد یکم بابونه رو با اب میجوشونی و میری تو مخلوط حنات،نه شل باشه نه سفت اینو میزنی به ریشه موهات
کیانا،کارن😍😍
منم ریزشم شدید شده پریودمم داغون شده باز چونم پرررر جوش شده بازم ویتاگنوسو شروع کردم بخورم پریودم تنظیم شه اب شنبلیله ام از فردا شروع میکنم میزنم
کیانا،کارن😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه. اونلی اصلاااااااااااااااااا. .. اتفاقا عالیه... میتونی از کم شروع کنی... این روغنهای تقدیس هست...از اونا... من 3 تا شیشه کوچیکش رو میریزم تو شامپو 200 سی سی... مثلا اگه خارش سر دارید بخاطر حساس شدن پوست سرتون؛ بابونه و مورد عالیهههههه. ...
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
اونلی. ویتاگنوس خیلی خوبه. یکی از بچه های همین سایت؛ پرولاکتینش بالا بود...همش پریودش عقب میفتاد ....ویتاگنوس رو شروع کرد... واسه بارداری اقدام کرد.همون ماه اول حامله شد
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
سلام ببخشید که من خیلی مینویسم چه ها من هرروز برای صبحانه یک ق چ پودر زیره و یک ق چ سیاهدانه توی پنیر میریزم و مصرف میکنم بخاطر زیره ذخیره آهن بدنم همیشه خوب هستش با اینکه اصلا مکمل آهن مصرف نمیکنم و مواد غذایی که آهن داره هم خیلی زیاد مصرف نمیکنم. درطول روز هم یک ق چ سبوس گندم و یک ق غ پودر بذر کتان با ماست و سالادم میخورم الان فیناسترایدم رو که دو میل در روز بوده خودم سرخود کم کردم روزی یک میل یعنی یدونه قرص میخورم کاش میشد اسپیرونولاکتون رو هم کم کم قطع کنم بعدonlyجان الان فقط یکروز درمیون آب شنبلیله میزنم اگه یه روز حنا یه روز شنبلیله مصرف کنم که اونوقت هرروز باید سرم رو بشورم و اینطوری نمیتونم اصلا
لیا من یکساال اسپیرونولاکتون خوردم بعدم که نایاب شد مجبور به قطع شدم اما رو موهام تاثیر چندانی نداشت فقط جوشام رفته بود من شاید یکسال یا شش ماه دیگه برا بارداری اقدام کنم نمیتونم قرص هورمونی مصرف کنم،اخه من اسپیرو خوردنی دکتر گفت نباید باردار بشی حالا به نظرت اخه من چیکار کنم لیا
کیانا،کارن😍😍
Amf همون یکروز درمیون شنبلیله رو ادامه بده سه هفته اینا،بعد مثلا در هفته دوبار شنبلیله زدی یه روزشم حنا بزن،بعد بکن هفته ای دوبار حنا یکبار شنبلیله،دوهفته بعد اینجوری ادامش بده هی برنامتو عوض کن نزار موهات عادت کنه به یه ماسک
کیانا،کارن😍😍
اونلى خب متفورمین و ویتاگنوس را شروع کن....
بهتر از دست دست کردنه......
اگه پویودت نامنظم باشه باردار شدن سخت میشه ها
رازیانه شروع کردى؟
به هر حال باید یه کارى کنى
حداقل هر روز برو پیاده روى.....ورزش کن....
دارچین دم کن بخور....نعنا دم کن
خوراکى هاى طبع سرد اصلا نخور.... گرمیجات بخو....موز زیاد نخور...
برنج وماکاونى و سیب زمینى نخور....مرغو تخم مرغ بازارى اصلا نخور....گوشت گاو نخور....به جاش گوشت گوسفند و شتر بخور....شیرینى جات مطلقا نخور....هله هوله بستنى و....
تو پریودى حمام نرو و آب به خودت نزن... حتى دستتات رو با آب سرد نشور....اصلا اصلا تو این دوران سردى نخور...
کسى چه مى داند؟؟ شاید یاسین همان یا حسین باشد که بى سر است...
من سه ماه سر وقت پریود شدم ولى الان 5 روز گذشته و نیومده....فقط دلم درد میکنه یه کم تازه با این همه کارایى که مى کنم سونو رفتم گفت فولیکول غالب ندارى!!! که تا نداشته باشم بچه دار نمى شم...حتما حتما برو دکتر غدد... باید متفورمین رو شروع کنى.. واسه باردارى هم منع نداره ربطى به وزن نداره متفورمین.... یه کم لاغر میشى ولى مقاومت به انسولین را کنترل میکنه
کاش من زودتر رفته بودم دکتر...همون اول زودتر کنترل میشد الان حجم جفت تخمدانهام رو گفت حداکثر طبیعى!!! مثلا یکیشون 9 سانتى و اون یکى 7/5 در صورتى که باید 5 بیشتر نباشه
2810