2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679995 بازدید | 28507 پست
پسر خوب شما دیگه چه راه حلی میخوای؟!!! یادمه گفته بودی مشکل تیروئید داری. اول از همه باید مشکل تیروئیدتو حل کنی تا این ماسکهای مو هم واست تاثیر بذاره
خداوند به 3 طریق به شما پاسخ میدهد: میگوید بلی و آنچه که خواسته اید را به شما میدهد ..... میگوید نه و چیز بهتری به شما میدهد............میگوید صبر کن و بهترین را به شما میدهد....[smiley]l/l_27.gif[/smiley] وقتی بگویی خدایا من جز تو کسی را ندارم خداوند غیور است خواسته ات را اجابت می کند .
واسه چربی موهاتم میتونی بجای شامپو از صابون مراغه استفاده کنی
خداوند به 3 طریق به شما پاسخ میدهد: میگوید بلی و آنچه که خواسته اید را به شما میدهد ..... میگوید نه و چیز بهتری به شما میدهد............میگوید صبر کن و بهترین را به شما میدهد....[smiley]l/l_27.gif[/smiley] وقتی بگویی خدایا من جز تو کسی را ندارم خداوند غیور است خواسته ات را اجابت می کند .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.من در زمینه طب گیاهی یه سری راهکارا رو بلدم. خانومی که تنبلی تخمدان داری باید بابونه و بومادران رو دم کنی و روزی دو فنجان استفاده کنی.مریم گلی رو هم شبا دم کنی و بخوری. روزی یک حبه هم سیر بخوری تا کاملا خوب بشی (سیر خام) .بعد از یکماه جواب میده.
آقای پسر خوب اگه مشکل موی شما فقط چرب بودن سرتونه فقط باید یه شامپوی گیاهی مثل شامپوی سدررا با یک استکان سرکه خوب مخلوط کرده و سرتان رافقط با این شامپو بشورید.چربی سرتان کم شده و موهایتان براق میشود.اما اگه ریزش مو باشه باید از داخل هم درمان کنید یعنی با شناسایی طبعتان و غذاهای مورد نیاز بدنتان مشکلتان را حل کنید. در ضمن من به تمام دوستان توصیه میکنم که بدنتان را یک دوره پاکسازی 21 روزه انجام بدهید تا بدنتان از سموم خالی بشود و سپس تا میتوانید از غذاهای طبیعی استفاده کنید.
سلام به پسر خوب و بقیه کاربران. سرکه خوب خانگی نه تنها ریشه مو رو نابود نمیکنه تازه باعث تقویت ریشه مو شده و چربی پوست سر رو کنترل میکنه برای موهای خیلی چرب. من این حرفهایی را که میزنم از سایت نمیگم بلکه امتحان شده است که میگم. من کلا تمام چیزهایی رو که گفتم همه رو خودم آزمایش و امتحان کردم. و نتیجه اون رو میگم. شماباید سرکه خوب خانگی تهیه کنید نه سرکه های کارخانجات رو.م.در ضمن با شامپوی مخلوط با سرکه فقط چند دقیقه بر روی سر میمونه و بعد شسته میشه. نباید آن را بر روی سر باقی گذاشت. ب دقیقه موفق باشید.
2810