2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680045 بازدید | 28507 پست
سلام امیر آقا. بله این یک استکان آبلیمو را با کل شامپو قاطی کنید و کلا این شامپو را استفاده کنید تا زمانیکه تمام بشه. برای هر بار مصرف نمیخواد یکبار اینکار را انجام بدهید و تا تمام شدن شامپو استفاده نمایید. واقعا ریزش مو رو کنترل میکنه و شوره سر را از بین میبره.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها چرا جواب سوالاى منو نمىدىد؟ من اگه کسى سوال پرسىده باشه جواب مىدم ولى شماها منو نمى بىنىد من رىزش موهام به خاطر بالا بودن پرولاکتىنه کسى مثل من هست؟ ىا شما ها دلاىل دىگه اى داره؟ کسى مىدونه بعد از درمانم موهام خوب مىشه ىا نه؟ بچه ها من ساکن اصفهانم ولى تعرىف ىه دکتر توى تهرانپارس را شنىدم به نام دکتر دانىال نصىرزاده کسى پىشش رفته؟ من مىخوام اىن همه راه رو بىام اگه کسى مىشناسه راهنماىىم کنه ممنون
کسى چه مى داند؟؟ شاید یاسین همان یا حسین باشد که بى سر است...
سلام عزیزان من هم چند ساله با ریزش مو دارم دست و پنجه نرم می کنم انشالله می خوام ا این به بعد به صورت فعال تو این تاپیک باشم تا نتیجه گرفتن فقط نمی دونم از افراد قدیمی تاپیک و کسایی که نتیجه گرفتن کسی برای راهنمایی هست یا نه؟
اول اینکه من چند بار پیش بهترین دکتر های مو تهران رفتم ولی بدون اینکه از من ازمایش بگیرن سریع ماینوکسیدیل دادن بهد چند وقت به طور اتفاقی فهمیدم کم کاری تیرویید دارم ولی چه فایده که دیگه کلی موهام اسیب دیده بود بعد از اصلاح تیرویید پیش دکتر رفتم که بهم داروی ترکیبی با ماینوکسیدیل داد حالا می خوام باردار بشم و دکتر گفته باید ماینوکسبدیل رو قطع کنی ولی چشمتون روز بد نبینه موهام داره به طور فجیهی می ریزه افتضاح حالا با توجه به چیز هایی که اینجا خوندم می خوام برم دکتر طب سنتی میام اینجا نتیجه رو می گم
معجون شنبلیله دو فنجون روغن نارگیل رو میزاری رو،گاز ؛قل اول رو که خورد ؛دو قاشق حنا میریزی داخلش خنک که شد؛دوقاشق سیاهدانه و دوقاشق تخم شنبلیله میریزی داخلش؛ظرفشو پنج روز میزاری داخل افتاب هفته ای یکبار بهتره صافش کنی و شب تا صبح رو سرت باشه این فرمول باستانی هندی هاست
پری جون به من گفت زیر چشمات سیاه شد وچند تا علامت دیگه نشون میده غلبه شدید سودا داری این چیزا رو ممنوع کرد واسم سرکه؛چای؛فلفل؛دارچین؛زنجفیل؛اب یخ؛موز ؛انبه؛خربزه؛فست فود و غذاهای اماده و کنسرو شده؛ماست غیر چکیده؛بادمجان؛دوغ ماست همراه غذا هم ممنوع و چند تا داروی گیاهی واسم نوشت؛اگه دوس داری شمارتو واسم بفرس تا برات بگم
2810