2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680058 بازدید | 28507 پست
سلام.چقد حرف راجع به ریزش مو وجود داره.عالیه.ولی با تمام این وجود بهترین راه حل برای درمان ریزش مو اصلاح طبع و درون بدنه. تا از درون بدن رو اصلاح نکنیم ریزش قطع نمیشه و دوباره بعد از یه مدت همون آش و همون کاسه. درمان از بیرون و درون همزمان باید انجام بشه تا بهترین نتیجه رو داشته باشه. در ضمن این درمانهاباید همیشگی و دائمی باشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همیشه ریزش موهام بعد از استرس بوده که وحشتناک میریزه.خوب من چیکار کنم؟گل گاو زبون بخورم؟یعنی طوری میشه که تا درمان نکنم درست نمیشه؟یکی خم اینکه میشینم موهام رو دونه دونه میکشم و کنده میشه. طوریکه همسرم و پسرم از دست اینکارم عصبانی میشن. به من راه حل بدید لطفا.
بعد قطع سیپروترون کامپاند بعد 6ماه ریزش وحشتناک گرفتم اصلا نمیدونم موهامو دست بزنم پر مو میشه فکرکنم بالای صدتابریزه در روز خودم موهام کمه خیلی دارم ازغصه دق میکنم چرا این هورمون درست نمیشه!!! کف سرم مشخصه کامل توروخدا کسی راهکار داره واسه تنبلی تخمدان و هورمون ها بهم بگه
سلام دوستان محترم یه مشکلی دارم ممنون میشم از تجاربتون استفاده کنم. موهام خیلی ریزش داره نازک شده و سرم خالی شده . شامپوهم چنتا عوض کردم تغییری نکرد.. استرس ندارم تغزیه ام هم خوبه میشه راهنماییم کنید چه راهکاری بهم پیشنهاد میکنید موهام ضخیم تر بشه و تقویت بشه؟ ممنون
سلام. بحث ریزش مو خیلی گسترده است. واقعا زیاده. یکی از بهترین راهها برای جلوگیری از ریزش مو آبلیموی تازه است. آبلیموی تازه را آب بگیرید .یک استکان و با شامپوی مصرفی خود مخلوط کنید . بگذارید دو تا سه ساعت بماند. بعد سرتان را با این شامپو بشورید. در ضمن بگذارید 5 دقیقه حتما روی سر بماند. این شامپو واقعا ریزش مو رو کنترل میکنه.و شوره سر را هم از بین میبره.
سلام من میخوام برم ازمایشات لازم رو انجام بدم تو صفحه ی اول نوشته لیست ازمایشات لازم ولی دیگه چیزی ننوشته اسم ازمایشات رو ننوشته یا پست بعدش نوشته ازمایشات خون لازم ولی روشون که ضربه میزنم اصلا باز نمیشه لطفا اگر کسی لیست ازمایشات رو داره برای من میزار اینجا خیلی ممنونم وقتی لیست ازمایشات رو ببرم ازمایشگاه خودشون انجام میدن؟ لازم نیست دکتر بنویسه؟ بچه ها لطفا راهنماییم کنین خیلی ممنون
هرچه دلم خواست نه آن میشود  /  هرچه خدا خواست همان میشود.
تعریف دکتر مافی رو تو ی سایت زیاد میکردن میگن کارش خیلی خوبه کسی تا حالا پیشش رفته؟؟؟ به نظرتون کدوم شامپو واسه پوست سر چرب خوبه؟؟
اونی که از من گذشت واسه من درگذشت روحش شاد و یادش گرامی
من الان چند باره ,سه قاشق ابلیمو رو با یه لیوان اب مخلوط میکنم ,بعد شامپو ,میریزم رو سرم ,بعد چند مین میشورم ,شوره سرم از بین رفته قبلا شامپو ضد شوره میزدم هم ریزشم خیلی زیاد میشد ,هم اینکه بازم لابه لای موهام شوره میزد الانم شامپو.تخم مرغی داروگر میزنم حالا تموم شد شامپو دیزاین رو میخوام امتحان کنم
هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
2810