2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست
بچه من چند ماهه که ریزش موهام نسبتا شدید شده,پیش دو تا دکتر هم رفتم اما داروها ریزش رو کمتر نکردن, دوستم میگفت از ماسک های طبیعی مو استفاده کنم, کسی ماسک موی طبیعی مناسب که واقعا جواب گرفته باشه میشناسه؟ توی اینترنت زیاد هست اما واقعا نمیدونم چقدر مفیده , مثلا سایت زیر یا مطالب سایت های دیگه چقدر میتونه کمک کنه؟ http://arga.ir/3337/%D9%85%D8%A7%D8%B3%DA%A9-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C-%D8%AA%D9%82%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D9%88

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

http://tebirani.blogfa.com/post/371
بانو شادی مطلب بالا خیلی جامعه راهکار طب سنتیه دقیق بخون چون تمام عواملو گفته و ریزش مرد و زن رو جدا کرده البته + استفاده از شنبلیله چه خوراکی و چه ماسکش ک صفحه اول اومده برا ماسکا و روغنا صفحه اولو کامل بخون
ایاک نعبد و ایاک نستعین
من میخام شروع کنم،بخدا نمی دونم باید چیکار کنم موهام شدی ریزش داره،حنسشون افتضاح شده، روم نمیشه جایی شالمو دربیارم ده روزه دارم صفحات مختلف رو نی خونم کاش کمکم میکردید حالم خیلی بد....
جانان دو هفته اول روغن نزن اگه میتونی حنا یا حنا بیرنگ رو با جوشونده بابونه هفته ای سه بار قبل از حمام به مدت 2 ساعت بزار رو سرت بمونه یعنی تو دو هفته 6 بار میشه این موهاتو سفت میکنه بعد در هفته 2 بار روغن ترکیبی یه بار کرچک یه بار ماسک خردل و زرده تخم مرغ یه بار ماسک شنبلیله ک تخم شنبلیله رو پودر میکنی یه قاشق چ با مقداری آب داغ میزاری 8 ساعت خیس بخوره صافش میکنی به سرت میزنی نیم ساعت اینا رو بعد دو هفته انجام بده
ایاک نعبد و ایاک نستعین
مرسی آریکای عزیزم اینطوری بهتره پس دوهفته اول فقط حنا وبابونه، با شامپو بشورم یا آب خالی؟؟؟ ایووریشه خوبه؟ ماسک سیر وپیاز کی بزنم؟ من پیشونیم خالی و خالی ترم شده، چیکار کنم؟؟؟
سلام من هفته پیش رفتم طب سنتی گفت طبعم دم و بلغم هست البته به نفع دم توصیه کرد حتما هر روز سیب شیرین بخورم خاکشیر سه قاشق با آب ولرم صبح ناشتا من جوشانده مریم گلی و بابونه با حنا میزنم برای ریزش گفت ادامه بده ماسک روغن نارگیل و سیاه دانه و کندوش درست کردم دارم میزنم دیگه بهم دو تا شربت داد یکی شربت سینا و در آخر یک شامپو گفت درست کنم قبل حموم یک ربع بزنم برای موهای چرب خوبه دستورش رو بزودی میذارم بچه هایی که تازه آمدید حتما صفحه اول رو بخونید همه چی رو توش نوشته دوم ایمان داشته باشید
برای جلوگیری از ریزش مو استفاده از شامپوهایی که مکمل بیوتن دارند توصیه می شود، برای تهیه این شامپوها به اضافه ماسک مو، سرم و اسپری مناسب موی خودتون به " فروشگاه اینترنتی خانومی " سر بزنید. این روزها بن خرید 50 هزار تومانی هم هدیه می ده، از دست ندید. محصولات عالی و اصل با بهترین قیمت
http://www.khanoumi.com تا 70% تخفیف بهترین لوازم آرایشی بهداشتی و عطر در حراج سه روزه بلک فرایدی فروشگاه اینترنتی خانومی، جمعه تا یکشنبه این هفته، 6 و 7 و 8 آذر 94 | کالاهای جدید به حراج اضافه شد.
اریکا جان من تازه از مسافرت برگشتم بزودی اون دستور رو برات میذارم نازی جون من رفتم مرکز حجامت ایران تو باغ فیض زنگ زدم وقت گرفتم رفتم البته به من گفت نیاز به حجامت ندارم
2810