2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680022 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها کسی اینجا هست که با کشف علت ریزش مو، تونسته باشه موهاش رو درمان کنه و دوباره همه ی موهاش در بیان؟ اگه آره از چه راهی و چطوری؟
دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡
سلام من دوسال پیش رژیم گرفتم و موهام ریخت وخیلی کم شد خیلی غصه می خورم،بیست وشیش سالمه و مجردم همش با حسرت به موهای بقیه نگا می کنم تا این که با شما دوستان و روش هاتون آشنا شدم میخام آزمایش بدم،صفحه اول که میرم لیست آزمایشهایی که باید انجام بدم باز نمی کنه بچها راهنماییم کنید دوستتون دارم
خانومای عزیز یه مقاله راجع به ریزش موی خانوم ها خوندم،جالب بود براتون میزارم که شما هم اگه دوست داشتید بخونید http://www.darukhune.com/fa/article/76-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D8%B4-%D9%85%D9%88-%D9%88-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D8%B4-%D9%85%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%86.html
کسی هست شامپو کینین کلوران یا انافاز دوکری واسه ریزشش استفاده میکنه؟من هر جا گشتم پیدا نکردم،لطفا اگه کسی سراغ داره بهم آدرس بده،ممنون میشم؟و اگه کسی شامپویی داره که ازش راضیه به من معرفی کنه،مرسی،بووووس
بچه ها ماسک موی کریستال به نظرتون خوبه؟ برای موهای آسیب دیده و خشک, کسی استفاده کرده؟ از اون مدلش که کاسه ای هست. اگر کسی ماسک موی بهتری داشته که ازش راضی بوده خواهشا بگه, میخوام بخرم, قیمتشم بگید, ممنون.
رها جان من در هفته سه بار حنا و بابونه رو سرم میذارم البته نهایتا یک الی دو دقیقه رو سرم بمونه زود میشورم چون نمیخوام سرم رنگ بگیره ولی تا حالا بوی بدی حس نکردم اتفاقا ورزشم میکنم
ایاک نعبد و ایاک نستعین
2810