2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680056 بازدید | 28507 پست
سلام بالاخره با بد بخت وارد شدم من برای،بیستم وقت دکتر طب سنتی. گرفتم تو انجمن حجامت ایران دیروز رو موهام رنگ.گذاشتم بعد سه سال فکر میکردم خیلی میریزه اما خداروشکر هیچی،نشد الان دارم روغن سیاهدانه. مخلوط با کندوش همراه روغن نارگیل و شنبلیله میزنم وقتی میزنم سرم گرم میشه حس خوبی،دارم انگار موهام کیف میکنن پسر خوب من کم.کاری،دارم البته از نوع استرس هست دو سال قرص خوردم خوب شد بعد دکتر قطع کرد الان بعد یک سال برگشته دوباره دارم.میخورم به نظرم بخور چون راحت کنترل میشه من تمام فکرم رو درآمدن موهام متمرکز کردم هر کس میبینم میگم داره بهتر میشه دارم سعی میکنم رو ذهنم کار کنم اما گاهی کم میارم نمیدونم چرا الان سه هفتس دارم روغن میزنم به خودم فرجه دادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط وقتی موهامو تو آیینه نگاه میکنم حس بدی میگیرم سعی میکنم نگاه نکنم اما تو فکرم موهای پر قدیمم میاد که پر پر بود میگم دوباره در میاد فرجه چهل روزه دادم منتظر اولین جوانه های مو هستم الان ریزشم کم شده خداروشکر قبلا دو بار در هفته بابونه و مریم گلی. و حنا میزدم الان تنبل شدم راستی دلم براتون تنگ شده بود انگار یک چیز کم بود اینجا میام روحیه میگیرم ببخشید پر حرفی کردم
سلام دیروز رفتم دکتر بهم شامپوی نوتریپ داد قیمتش خوب بود و ماینوکسیدیل دو درصد خارجی برای صورت هم بهم گوماژ اوریاژ داد و پماد AHA کسی از این شامپو استفاده کرده؟ اها قبلا از این شامپو هم بهم جی اف لاترزیک داده بود ولی صد تومن بود
بهار جان این شامپو جی اف لاترزیک خیلی عالیه برای من جواب داده ولی این شامپویی که گرفتی یه کم موها رو خشک میکنه با اینکه من برای موهای خشک هم گرفته بودم بازم این مشکل رو داشتم . راستی کدوم دکتر رفتی ؟
بهار جان این شامپو جی اف لاترزیک خیلی عالیه برای من جواب داده ولی این شامپویی که گرفتی یه کم موها رو خشک میکنه با اینکه من برای موهای خشک هم گرفته بودم بازم این مشکل رو داشتم . راستی کدوم دکتر رفتی ؟
دوستان قدیمی من همچنان منتظر جواب سوالم هستم در مورد عرق رازیانه دوست عزیزی که جواب دادید ممنونم ولی من الان متوجه نشدم ایا خوب هست خوردنش و برای تقویت موها خوبه یا نه مقدارشو کمتر کنم به خاطر پرو لاکتین مصرفش مانعی نداره اخه خانم دوست همسرم 6 ماه مصرف کرده و خیلی راضیه میگه موهاش در اومده ولی من سرچ کردم نوشته بود اینترنت که برای رفع موهای زاید خوبه گیج شدم چکار کنم
عشقم مادرم دنیای من الینا دخترم و خدا خدا خدا تنها امیدم
2810