2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680184 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانی ماسک حنا چندتا مواد مخلوط داره برای ماساژم نارگیل کفایت میکنه برای تحریکبیشتر میتونی فلفل وپیاز و سیر رو رنده و ابشو بمالی سرت ولی بوش اذیت میکنه مگر اینکه نری بیرون البته بچه ها مبگن ک فقط خودت متوجه میشی
چند روز قبل رفتم دکتر طب سنتی شهرمون جالب اینه من بیشترعلایم گرم وخشک رو دارم ولی تا منو دید گفت تو سرد وتری ...گفتم پس چقد کف دستک گرمه گفت اون به خاطرخوب کارنکردن وگرمای کبدته ...گفت کیست ریز هم به خاطر طبع سردته گفت قیافت و شخصیتت به گرما نمیخوره ...خلاصه گفت موهاتم انقد داغون شده بخاطر کیستت که درمان نشه بدترمیشه ...خلاصه من نمیدونم چرابهش شک دارم حس میکنم شاید کارش خوب نبوده وطبعمو نشناخته ولی مریضاش ازش راظی بودند فعلا داروهاشواستفاده میکنم واسه کبدوتقویت تخمدان ..به امید خدا
من هر سه جلد گفتگو با خدا رو خوندم بابونه یکم تن طلایی میده ب مو،ولی در طول زمان،مثلا یه سال پشت سر هم بزنی مزاجتم درست تشخیص داده رها یه کسی ک مزاجش سرده،میتونه فقط یه عضوی از بدنش داغ بشع بعضیا هم مزاجشون گرمه،اما یه بخشی از بدنش سرد میشه تشخیص مزاج برای پزشکا خیلی راحته
💖 Give this world good energy
گوشیه منم تاپیک رو باز نمیکرذ توو تنظیمات مرور گر گوشیم،حالت دسکتاپ مود رو انتخاب کردم تاپیک رو باز کرد بچه ها یه فیلم میذارم حتما دانلود کنید دیگه متوجه میشین با بدنتون چیکار کنین هرکی دانلود نکنه ب نظر من خیلی موضوع مهمی رو از دست داده

قشنگ براتون توضیح میده چطوری فکر ماده رو خلق میکنه
چطوری بیماریتون درمان میشه
توو مقیاس فیزیک کوانتوم
با اینکه دو سال پیش این فیلمو دیده بودم
امشب دوباره دیدم،داشتم برا دوستم میفرستادمش
هنگ کردم دوباره
اینکه چ‌قدرتی ذهنمون داره
حتی قشنگ متوجه میشید چرا توو جذب احساس مهمه
چرا میگیم اگه میخوایی بدستش بیاری باید حتما احساس کنی ک الان اونو داری

وای دارم از ذوق دیدنش بال درمیارم

چون فیلم از یو تی یوب هستش
باید این لینکی ک مربوط ب فیلم هستش رو توو سایت www.dasan.ir وارد کنید و بتونین دانلودش کنین

این لینک فیلم http://m.yout ube.com/watch?v=EKknAslH4eM

باید اون سایتی ک گفتم رو باز کنید،بعد توو قسمتی ک خالی گذاشته برای وارد کردن لینک فیلم،لینک فیلم رو کپی کنید و بعد دکمه دانلود رو بزنید

بعد دیدن فیلم قول میدم همتون خیلی راحت تر از قبل جذب رو استفاده میکنید

درضمن
فیلم انگلیسیه
زیر نویسش همه جا هست

تو‌گوگل بزنین دانلود زیر نویس فیلم what the bleep do we know
براتون میارع

منکه حیفم اومد همچین چیزیو شما نبینید
چون نینی سایت نمیذاشت بخاطر کلمه یو تی یوب لینک فیلم رو ارسال کنم،بین لینک یه فاصله انداختم،بعد کپی کردن اون خط فاصله رو حذف کنید اینم لینک دانلود زیر نویس فیلم http://www.98sub.ir/subtitles/what-the-bleep-do-we-know-what-the-do-we-know/farsi_persian/309744
بچه ها میخوام نظرتونو بدونم من وقتی ماسک حنارو میزنم موهام ریزشش کم میشه ولی بعد دو سه روز حموم ک نرم موهامذشروع میکنه ب خاریدن و ریزش و البته چربم میشه شوره میزنه وقتی میخارونم... مورد مشابه داریم اینجا؟
سلام. آزمایش دادم و تیروییدم کم کاره و ویتامین dبدنم کمه و کلسیم بدنمو زده 10.قرص کم کاری تیرویید راحعبش سرچ کردم عوارض زیادی داره مث ضعیف شدن چشم و ریزش موها
اونی که از من گذشت واسه من درگذشت روحش شاد و یادش گرامی
2810