2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680165 بازدید | 28507 پست
پریا دکتر کرد افشاری که اصلا نتونستم وقت بگیرم این ناصری دانشیار دانشگاه طب سنتی بود..می گفتن جز اساتید دانشگاه هست امااااا افتضاح بود به من گفت باید خنگول باشی تا ریزشت خوب بشه.. به تمام مریض ها میگه مزاجت سرده... 135 تومن فقط 2 تا دونه قرص شد با یه شیره انگور.. هیچ توضیحی بهم نداد.. خودش بیشتر مشکل داشت.. نشسته به من میگه به بچه ات برس ببرش خاک بازی.. آخه خاک بازی بچه چه ربطی به موهای من داره؟
‏یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛   بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پریا جان من داشتم با یه خانومه صحبت می کردم همسرم رفته بود خریده بود.. همسرم هم میگه خریدم تو ناراحت نشی
‏یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛   بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...  
این دکتر ناصری که ازش تعریف می کنند من و همسرم و از هر چی طب سنتی بیزار کرده.. اینجا میگم. تا دوباره کسی اشتباه من و نکنه
آملا رو همه می.تونن بزنن؟ من مزاجم سرده! من هم می تونم روغن ها رو.بزنم. آخه اکثر دوستان گرم مزاج هستن
هرکی بهت هرچی گفت،ته دلت براش دعا کن ک زبونش نیش دار نشه ببین همینکه سوال میپرسی یعنی شک داری شک یعنی نتیجه ندادن.فردا نتیجه نگرفتی ننداز گردن بدرد نخور بودن حنا اینا... ب ذهنت بستگی داره کاملا ب منم میگفتن ولی واقعا روم اثر نمیکرد دیگه چون نگاهم عوض شده بود گزنه هم میتونی الان بزنی
💖 Give this world good energy
من گزنه برای موهام استفاده نکردم ولی خودمون گیاهشو از بیرون جمع کردیم شستیم خشک کردیم مث چایی میخوریم ک اماده اش توو عطاری ام هست ولی من شنیدم گزنه تازه رو دستو میخارونه،بزنی کف سر،ب حالت شلاقی،چنتا ضربه بزنی و پوست سر بخاره،عالیه،چون باعث میشه خون توو پوست سر حسابی ب گردش بیاد و‌موها خون رسانی بشن
💖 Give this world good energy
2810