2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679974 بازدید | 28507 پست
سلااااام بچه ها.parya_oldخیییلی خوش اومدی . ببین حرفات خییییلی قشنگه. منو واقعا امیدوار کردی.خیر ببینی من میتونم باهات بیشتر صحبت کنم؟ ی زمانی رو بگو که اینجا باشی خییلیلی باحالی
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم خوبی بمن کمک میکنی ؟ من جلوسرم پوستش پیداس و دکتر گفته فیناستراید بخور و ماینو بزن هیچ مشکلهورمونی ندارم دکتر میگه ارثیه
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
اولش صبر داشته باش دوم قدرت ذهنت سوم اصلاح مزاجت احتمال خیلی زیاد سر مزاجی و کیست هم داری حتما دنباله طب سنتی برو ک مزاجت اصلاح شه جلوی سر از هورمونه معمولا از منم میشنوی قطره ویتاگنوس رو شروع کن فقط مطمئن باش توام کامل خوب میشی توضیح هم دادم چنتا پست قبلتر ک ارثی بودن یعنی چی و چقد راحت میشه رفعش کرد
💖 Give this world good energy
منم نی نی 8 ماهه دارم یمدت به شدت ریخت .مولتی خوردم خیلی بهتر شده
خدا جون تو اسمونت فرشته زیاد هست.فرشته منو .دخترم رو بهم برگردن.اینکار فقط ازتوبرمیاد.میدونم.و منتظر میمونم.من به قدرتت ایمان دارم
منم نی نی 8 ماهه دارم یمدت به شدت ریخت .مولتی خوردم خیلی بهتر شده
خدا جون تو اسمونت فرشته زیاد هست.فرشته منو .دخترم رو بهم برگردن.اینکار فقط ازتوبرمیاد.میدونم.و منتظر میمونم.من به قدرتت ایمان دارم
بچه ها به من هم کمک کنید من 4ماهه تو روش بدون شامپوام ریزشم کمی کمشده اما روغن به سرم میزنم با حنا و گل سرشوی تمیز نمیشه چیکار کنم آیا دوباره شامپو بزنم یا نه ؟؟؟ چه شامپویی و در هفته چند بار من سرم چربه و موهام نازک به هم میچسبه
ایاک نعبد و ایاک نستعین
پریا جان من هر روز حمام میرم هر روز بزنم؟ آخه میگن شامپوی زیاد باعث تشدید چربی سر میشه.... من صابون ان جی 12 گیاهشو گرفتم ولی اصلا کف نمیکنه و سرم تمیز نمیشه. حالا همون چای سبز پرمونم میگیرم شما هر روز میزنی یا هر از چند گاهی ؟
ایاک نعبد و ایاک نستعین
2810