2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680079 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبید؟ بچه ها من چندبار روغن کندوش استفاده کردم فک میکنم رنگ مو رو میپرونه و واسه من تاثیری توی ریزش مو نداشته یا شاید ریزشش رو بیشتر کرده باشه. شما استفاده میکنید چه نتیجه ای گرفتید؟
آشنایی با غلبه صفرا و راههای درمان آن: غلبه صفرا، یعنی سوخت و ساز زیاد کبد در عین کم آبی، که باعث قلیایی شدن خون و از دست رفتن آب مورد نیاز بدن شده و در نتیجه شخص دچار داغی در سر و بدن و گاهاً سردی پنجه ها میشود. این گروه دارای اندامی کشیده، بینی عقابی، خشکی پوست، زرد شدن پیشانی، بد رنگ شدن موها، ریزش مو، پرکاری تیروئید و از نظر رفتاری دچار خشم ناگهانی و کوتاه مدت شده حافظه شان کم میشود و اختلال در عمیق شدن تنفس در هنگام خواب می شوند. در صورت بروز بیقراری بایستی از رفتن به مکانهای شلوغ خودداری کنند. از کم خوابیدن، فشار زیاد کاری، گرسنگی و کم نوشیدن آب دوری کنند. غلبه صفرا باعث خشکی پوست، چربی کف سر، بالا بودن اسید معده، زردی پوست، تحلیل رفتن عضلات صورت و گردن، عضلات بین دنده ای و دست و پا میگردد. اگزما، بیماری پوستی صدف، سینوزیت، خشکی و تلخی دهان، ترک لبهخا، گود افتادن چشمها، طپش قلب هنگام فعالیت و هنگام هیجان میشود که میتوان آنرا در سینه احساس کرد. توصیه های درمانی شامل خواب کافی، آرامش هنگام غذا خوردن، منطقی نمودن فعالیتهای فیزیکی و ذهنی و نیز در موارد حاد انجام حجامت و توجه به برنامه غذایی منسجم ذیل توصیه میگردد. حذف فلفل، ادویه زیاد، غذاهای چرب، شیرینی جات، خشکبار، چای سبز و سیاه و نیز اجتناب از ریزه خواری و تند غذا خوردن بدیهی است. در صورت بروز یبوست از دستور خاکشیر در آب گرم، فلوس، لعاب دانه ها خاص مانند به دانه، اسفرزه، بارهنگ و نوشیدن مایعات زیاد به میزان 10 تا 12 لیوان روزانه و مصرف غذایی فیبردار مانند کاهو، سبزیجات و میوه های آبدار همچون هندوانه بهره جست.
💖 Give this world good energy
اگه مزاجت گرم باشه و متعادل هم باشه تمایل ب خوردن سردیا داری ولی اگه از تعادل خارج شه تمایل داری همش گرمی بخوری من بدنم سرد شده بود شدید،فهمیدم هرچقدر سردتر میشه تمایلم ب سریا بیشتر میشه بن سینا میگه بدن میخواد خودکشی کنه،وادارت میکنه بیشتر بخوری تا منهدم کنه خودش رو
💖 Give this world good energy
بچه هازیاد میگید بریدطب سنتی . الان دیگه عطاریا زیاد اطلاعات ندارن . حس می کنم هر کسی واسه خودش چهار تا علف گذاشته عطاری شده . خواهشا یه عطاری خوب با اطلاعات خوبمعرفی کنید . بعد آدم حالش بهم می خوره از داروهای گیاهی . جایی رو می شناسید که داروهاش تازه تر و موثر تر باشه ؟ من جدید 50 هزار تومن داروهای گیاهی خریدم اینقدر مادرم بد گفته حالم بهم می خوره . می گه اینا قارچ دارن زیاد می ندن خاصیتشونو از دست دادن . آلوده ان . 50 تومندادی به علفای خاکی میکروبی
2810