2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680058 بازدید | 28507 پست
ولی دکتر رفتن برای پسر خوب بهتره چون باید دکتر یه برنامه غذاییه چند ماهه بهش بده ک بر اساس اون بره جلو شاید دوماهه مزاجتون متعادل شه شاید سه ماهه دکتر بگه راحت میشین
💖 Give this world good energy

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره ولی تا دکتر رفتن بد نیس. اتفاقا من خودم دیدم همه غذاهایی که برام مضر هستن بیشتر میخورم
خداوند به 3 طریق به شما پاسخ میدهد: میگوید بلی و آنچه که خواسته اید را به شما میدهد ..... میگوید نه و چیز بهتری به شما میدهد............میگوید صبر کن و بهترین را به شما میدهد....[smiley]l/l_27.gif[/smiley] وقتی بگویی خدایا من جز تو کسی را ندارم خداوند غیور است خواسته ات را اجابت می کند .
عصبی شدن و‌خشم حرارت رو‌بالا میبره،رطوبت رو‌کم میکنه دیدین کسایی ک زندگیشون عالیه تپل تر میشن بعد ازدواج یه دلیلش همینه خوشی رطوبت بدن رو بالا میبره،شادی
من که خیلی داغون شدم هم خیلی لاغر شدم هم ریزش مو هم خستگی و بیحوصلگی زیاد
خداوند به 3 طریق به شما پاسخ میدهد: میگوید بلی و آنچه که خواسته اید را به شما میدهد ..... میگوید نه و چیز بهتری به شما میدهد............میگوید صبر کن و بهترین را به شما میدهد....[smiley]l/l_27.gif[/smiley] وقتی بگویی خدایا من جز تو کسی را ندارم خداوند غیور است خواسته ات را اجابت می کند .
ولی واقعا عزممو جزم کردم هرطوری شده تغییر کنم. مثل قبل بشم
من چند کیلو اضافه وزن دارم ولی یعنی صفراوی نیستم ؟؟؟ البته باید بگم من البته مشکلات دیگه مثل تخمدان پلی کیستیک هم هستم یه کم خونی ارثی دارم که با دارو تغییرخاصی نمیکنه خلاصه کلکسیون مشکلاتم :))ولی ناامید نیستم چون فکرمیکنم این گیاهی ها بیشتراز شیمیایی جواب میده ولی تو شهرما دختر طب گیاهی خوب نداریم نمیدونم
من شهرستانم دکتر خیراندیش سال ۸۸ اومد شهرمون دکترم زنگ زد گفت بیا بزار ویزیتت کنه رفتم همون حرفایی رو زد ک دکتر خودم گفته بود دکتر خودم دانشجوی خیراندیش بود اون سه تا دکتر همشون مث همن من خودم دکتر کردافشاری رو بیشتر میپسندم
دقیقا اثر داروهای گیاهی بهتره تا شیمیایی من با داروهای شیمیایی موهام خوب شده بود ولی دوباره بعد چندماه ریزش شروع شد
بعدم تا کی ادم میتونه قرص و دارو مصرف کنه که تازه عوارض دیگه ای هم دارن
2810