2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680018 بازدید | 28507 پست
اتفاقا ادمایی ک بریدن اگه تصمیم بگیرن شرایطو تغییر بدن ارادشون وحشتناک خواهد بود چون از رو امتحان کردن و‌اینا تصمیمی نمیگیرن انقد حدی تصمیم میگیرن زندگیشونو اونی بسازن ک میخوان،ک هیچی‌ جلوشونو نمیتونه بگیره من شخصیتم زیر و‌ رو شده
💖 Give this world good energy

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی الان چون بهم ثابت شده میتونم هرکاری برای زندگیم بکنم،یه لحظه ام تو هیچ‌موردی ب خودکشی فک نمیکنم چون میدونم همه چی در حد معجزه عوض میشه اگه واقعا بخوام بدون شک من حرفامو تو‌تاپیک‌جذب گفتم یکی فک‌کرد خالی میبندم! منظورم تحربیاتم بود
پسر خوب هیشکی نمیتونه ادعا کنه ک‌کامل درکت میکنه من زندگی پنج سال پیشمو بگم شما منو‌درک نخواهی کرد مساله این نیس مساله اینه هر انسانی میتونه تغییر بده زندگیشو اینو باید باور کنی راه دیگه ای نداره کارایی هم ک تا الان کردی همراه با شک و تردید بوده واسه همینه جواب نگرفتی مث تمام اوت سالایی ک من همه کار کردم و چون ته ذهنم میدونستم اخرش کچلیه،هیچ‌نتیجه ای هم نمیگرفتم
سلا م پریاخانم مرسی از راهنمایی هاتون من حدود 10 سال موهام ریزش موداره وکم شد موهام خیلی وانواع دارو رو مصرف کردم نتیجه خوبی نگرفتم و واقعا همه رو درک میکنم از افسردگی که به خاطر ریزش میگرن چون منم حالم بد میشه به موهای پرگذشته والانم فکر میکنم ولی خوشحالم دوهفته ا با این سایت اشنا شدم واین روش هاروکارمیکنم ریزشم کمتر شده خداروشکر ولی منظورشما از مزاج چیه / من خیلی گرم مزاجم فکرکنم صفراوی باشم به نظرت من روغن کرچک وزیتونو نباید بزنم ؟؟؟ من راضی بودم حس کردم کرچک خوبه ولی میترسم باعث ریزش بیشتر بشه ؟
بخاطر غلبه گرماست بدنایی ک گرم و خشک هستن چاق نمیشن اصلا من وقتی اوایل رطوبت بدنم بالا بود وزنم ۶۷ بود ب مرور ک طبعم اصلاح شد لاغرتر شدم،چون رطوبت باغث چاقی میشه،یه ابم میخوری چاق میشی ولی انقد افراط کردم تو خوردن گرمیجات،ک بدنم رظوبت متعادلشم از دست داد،تو این یه سال بشدت لاغر شدم،با اینکه صب تا‌شب غذا میخورم،غذای رسمی با پلو بچه های قدیمی تاپیک میدونن چقد لاغر شدم نسبت ب قبل عکسامو دیدن الانم دارم کار میکنم رطوبت بدنم برگرده ب حالت طبیعی ک انقد لاغر نشم وزنم ۵۴ هستش!!!!
پریا خانم من یادمه تا اول دبیرستان خیلی سرمایی بودم ولی ار دوم دبیرستان خیلی استرس گرفتم به خاطر درسا و کلا طبعم گرم شده طوری که همیشه کفدشتم داغ داغ میمیرم از گرما از همون موقع ها ریزشم انگار شروع شده یعنی طبعم بهم ریخته ؟؟؟؟؟
رها با فکر‌کردن نمیشه ب کسی راهکار گفت واسه اینکه خودتونو‌راحت کنین یه حلسه برین طب سنتی ببینید مزاجتونو چی تشخیص میده،بعدش با خیال راحت روغنا رو بزنین خوشالم ب این نتیجه رسیدین ک با باور ب خوب شدن موهاتون ریزشش کم میشه شکر گزاری یادتون نره حتی واسه موهای از دست رفتتون که تا دیروز رو سرتون بودن
خواهر من بخاطر حاملگی مزاجش بهم ریخت رطوبت بدنشم بشدت بالا رفت و‌هر روز چاق تر از دیروز الان در حد گنجیشک غذا میخوره و‌منو با حسرت نگا میکنه هممون هم میدونیم بخاطر‌مزاجش اینجوری شده این چند وقته داره بیشتر غذاهای گرم و‌ خشک میخوره ک رطوبت بدنش کم شه و لاغرتر شه مثلا شما ک مث منی زیاد مایعات بخور دوغ زیاد بخور ولیییییییییی همشونو‌با مصلحشون بخور دوغ میخوری حتما نعناع بریز توش اینطوری نباشه ک خالی بخوریش میوه زیاد بخور بری دکتر یه دوره سه ماهه بهت میگه چیا بیشتر بخوری میبینی‌ک‌داری چاق میشی،یهو ده کیلو‌اینا چاق میشیا
من لیست غذاها بر اساس طبعشون رو دارم ولی نمیتونم ک بهتون دستور بدم چون دکتر خیلی بهتر از من میدونه چند ماه لازمه تغییرات بدین تا نرمال شین ولی براتون میذارم الان ک یه اشنایی داشته باشین
2810