2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست
پریا جواب منو ندادی من کندوش از عطاری 110 تو بازار تهران پیدا کردم همه جا رو زیر پا گذاشتم آنجا داشت فقط روغن سیاهدانه هم از خیابون خورشید تو شهدا خریدم اما تو بازار تجریش هم پیدا میشه من 4 مثقال کندوش خریدم با 120 میل سیاهدانه راستی بهمن آزمایش دادم همه چیز عالی بود اما الان دوباره آزمایش دادم لب مرز کم کاری تیرویید م که دکتر بهم دارو داد موهایی که در اثر کم کاری ریخته در میاد دوباره ? از قبل روغن شنبلیله درست کردم صبح اونو زدم دو روز قبل هم ماسک مریم گلی و حنا و شنبلیله زدم الان ریزش دوباره یکم زیاد شده از 5 تا تار مو تو حموم رسیده به 15 اما برام مهم نیست من ریزش 80 تا تو حموم رو گذروندم با این ماسکها و درمان شده الانم مطمین هستم قرص تیرویید م رو بخورم ریزشم دوباره کنترل میشه فقط میمونه فاز رویش که به امید خدا دوباره درمیاد همش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پریا جون اون روز تو اون تاپیک عکس موهاتو ندیدم نمی دونم پاک شده بود یا چی بود . ولی عالیه واقعا بهت تبریک می گم . تو رو خدا دقیقا بگو واسه قانون جذب باید چیکار کنیم .منم دوست دارم از این معجزات ببینم
ما یا کتاب معجزه سپاسگذاری رو بخر نوشته راندا برن من از امروز شروع کردم بخونم یکی از دوستام آرزوی داشتن کافه رو داشت میگفت سه دوره اینو اجرا کردم در ناباوری یک شریک پیدا شد که بیا با هم کافه باز کنیم
حامی جان من تو ذهنم خودمو تو ی مجلس عروسی با موهایی بلند پر تصور میکردم.. بعد از تو یوتیوب ی کلیپ از ایت الله ضیایی دیدم راجبه شنبلیله...نمیدونم چرا با اینکه مذهبی نیستم ولی از دل باور کردم ک بهترینه.. یعنی ایمان پیدا کردم ب شنبلیله...سه هفته خوردم...انقد بش ایمان داشتم ک حتی سه روز اولم ک خوردم حس کردم شروع شده ب پرشدن... بعد از اون با دلارام حرف زدم...اون گفت ارزوتو یک دور تسبیح بگو با تجسم..اوایل سخت بود ولی کم کم ب خرد مغزم رفت...واضح خودمو میدیدم... یعنی 5 سال تلاشم ی طرف...فعالیت فروردین 94 ام ی طرف...شما تو همین تاپیک و تاپیک قبلی بگردین موهای منو پیدا میکنید...سفیدددددددددددددددد
برای اینکه گول زدن نباشه من زندکی خودمو توضیح میدم من از زمانی که ایمانم ب خدا بیشتر شد تونستم از تلقین ب باور برسم منظورم از ایمان نماز روزه نیستا ممکنع کسی اهل اینا نباشه ولی بیشتر از یه ادمی ک اهلشه خدارو قبول کنه ببین همینکه ایمان داشته باشی کل دنیا کهکشانا دست خداست،و از بیرون ب کره زمین نگاه کنی و ببینی اینهمه عظمت تحت اختیار خداست،دلت اروم میگیره و این ارامش باعث میشه تو‌ همه موضوعات زندگی باورات واقعی و عمیق باشه ببینید توو وسط نمونین یا ب چیزی تمام و‌کمال معتقد باشین یا معتقد نباشین وسط بودن داغونتون میکنه
💖 Give this world good energy
2810