2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679917 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته چون موهام یه سانت از ریشه دراومده،قسمت فرق سرم دو‌رنگ دیده میشه اگه رنگ‌بزارم دیگه فرقم خیلی نازک میشه هروقت رنگ گذلشتم ی عکس دیگه میدم تا منظورمو متوجه بشین
💖 Give this world good energy
وقتی این عکس منو‌نگا میکنین،اون عکس قبل رو‌ ک دیروز اپلود کردم هم درنظر بگیرین در حدی موهام کم بود ک با مامانم میرفتم بیروت،نرسیده ب سر کوچه،گریم میگرفت انقد همه بهم نگا میکردن برمیگشتم همه تو خیابون زل میزدن ب سرم هرجا با هرکی حرف میزدم جای اینکه ب چشام نگا کنه ب سرم نگا میکرد حرف میزد انقد استرس‌میگرفتم ولی یبارکی خودمو عوض کردم گفتم این زمان،این عمر میگذره یبار انجام میدم یا نتیجه میگیرم یا نمیگیرم دیگه تا اخر عمر نمیگم نکنه واقعا جواب میداد،کاش تست میکردم و این حرفا
وقتی یه چیزی براتون رویا و دست نیافتنی باشه،یعنی باور دارین بهش نمیرسین و‌واسه همینه هنوز بهش نرسیدین باورتونو تغییر بدین انقد مقاومت نکنین اون مانع ذهنی رو‌بردارین باور کنین ک خیلی راحت میتونین موهای پرپشت دلشته باشین بعد نتیجه رو‌نگا کنین اگر برای خواسته ای،زمان طولانی تجسم کنین،واقعا هم طولانی خواهد شد ولی اگه زمان کوتاه تجسم کنین،واقعا زود ج میگیرین
بزرگترین اشتباهت همینه ک باهاش کنار اومدی! وقتی میتونی ازش رد بشی‌ چرا گیر کردی توش و‌باهاش‌سازگار شدی؟؟؟؟؟ باورت رو عوض کن زود زود هم جلو آینه نرو و از ته قلبت مطمئن باش هر لحظه بدون اینکه تو فکر کنی،مو داره از سرت میاد بیرون دیدی ادم توو ذهنش از موهای زائد چی ساخته که هرکاری میکنیم انقد سرتخ هستن و‌ هی درمیان راجع ب موهای سرت هم اینجوری فک کن ک سرتخ هستن،از همه جای سرت دارن میزنن بیرون،حتی از یه سوراخ دوتا مو‌متاد بیرون واقعا حسش کن کاری بود ک من کردم ته ذهنم اینو باور کردم
شماها باید کتاب بخونین باید یه سری کلیپا ببینین تا باوراتون رو‌راحت عوض کنین چرا نمیخوایین باور کنین هر انسانی قدرت اینو داره خودشو‌درمان کنه هراران تا تحقیق در این مورد هست چرا باور نمیکنین؟ شما یه فیلم میبینین،جاهای هیجانی داشته باشه قلبتون ب تپش میافته،چرا؟؟؟ شما ک ثابت نشستین،فعالیتی ندارین! دلیلش اینه ک مغزتون و ذهنتون بر اساس احساسی ک ایجاد میشه ب بدنتون دستور میده خون رو شدیدتر پمپاژ کنه موهاتونم همینطوره اگه احساس کنین داره از همه حای سرتون مو‌میزنه بیرون مغزتون این دستورو ب بدن میده مو نتیجه سوخت و ساز بدن هستش کسایی ک بدنشون سردیه شدیده سوخت و ساز بدنشون انقد پایین میاد که مویی تولید نمیکنه کسایی هم ک زیادی داغ شدن میسوزونه موهایی ک میخوان بیرون بیان رو
2810