2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679884 بازدید | 28507 پست
این از یه کتاب خوبه،من خیلی بهش ایمان دارم ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ دﻋﺎی ﺻﺤﯿﺢ، دﻋﺎی درﺧﻮاﺳﺖ ﮐﺮدن ﭼﯿﺰی ﻧﯿﺴﺖ ﺑﻠﮑﻪ دﻋﺎی ﺗﺸﮑﺮ اﺳﺖ. زﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ از ﭘﯿﺶ از ﺧﺪاوﻧﺪ ﺑﺮای ﭼﯿﺰی ﮐﻪ ﻣﻮرد آرزوی ﺗﻮ اﺳـﺖ، ﺗﺸـﮑﺮ ﻣـﯽ ﮐﻨـﯽ، در واﻗﻊ اﯾﻦ ﺑﺪﯾﻦ ﻣﻌﻨﺎ اﺳﺖ ﮐﻪ آن آرزو، ﺗﺤﻘﻖ ﯾﺎﻓﺘﻪ اﺳﺖ. ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ ﺗﺸﮑﺮ ﻣﻬﻤﺘﺮﯾﻦ ﺣﺮﻓـﯽ اﺳـﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﭘﺮوردﮔﺎر زده ﻣﯽ ﺷﻮد. ﭼﻮن اﻋﺘﺮاف ﺑﻪ اﯾﻦ واﻗﻌﯿﺖ اﺳﺖ ﮐﻪ، ﺧﺪاوﻧﺪ ﻗﺒﻞ از اﯾﻨﮑﻪ ﭼﯿﺰی از او ﺑﺨﻮاﻫﯽ آﻧﺮا ﺑـﻪ ﺗـﻮ ﻋﻄﺎ ﮐﺮده اﺳﺖ. ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ ﻫﺮﮔﺰ در ﺧﻮاﺳﺖ ﻧﮑﻦ ﺑﻠﮑﻪ، ﺷﮑﺮ و ﺳﭙﺎس ﺑﮕﻮ. ﺧﻮب اﮔﺮ ﻣﻦ از ﺧﺪا ﺑﺮای ﺧﻮاﺳﺘﻪ ﻣﻮرد ﻧﻈﺮم از ﻗﺒﻞ ﺗﺸﮑﺮ ﮐﺮدم و ﺧﻮاﺳﺘﻪ اﯾﻢ ﻫﺮﮔـﺰ ﺑـﺮآورده ﻧﺸﺪ ﭼﻪ؟ اﯾﻦ ﻧﻮﻣﯿﺪی ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ ﺳﺮﺧﻮردﮔﯽ ﺗﻠﺨﯽ ﻧﻤﯽ ﺷﻮد؟ از ﺳﭙﺎس و ﺣﻖ ﺷﻨﺎﺳﯽ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﻋﻨـﻮان وﺳـﯿﻠﻪ ای ﮐـﺎرا ﺑـﺮای ﭘﯿﺸـﺒﺮد ﻣﺎﻫﺮاﻧـﻪ ﮐـﺎری، اﺳﺘﻔﺎده ﮐﺮد، ﻣﻨﻈﻮرم ﺷﯿﻮه ای اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ آن ﺑﺘﻮان ﻋﺎﻟﻢ ﻫﺴﺘﯽ را ﻓﺮﯾﺐ داد. ﺗﻮ ﻧﻤـﯽ ﺗـﻮاﻧﯽ ﺑﻪ ﺧﻮدت دروغ ﺑﮕﻮﯾﯽ. ذﻫﻦ ﺗﻮ از اﻓﮑﺎر واﻗﻌﯽ ﺗﻮ آﮔﺎه اﺳﺖ، اﮔﺮ ﺗﻮ ﺑﮕﻮﯾﯽ، ﭘﺮوردﮔـﺎرا ﻣـﻦ از ﺗﻮ ﺑﺮای ﻓﻼن و ﻓﻼن ﭼﯿﺰ ﺳﭙﺎﺳﮕﺰارم و در ﻋﯿﻦ ﺣﺎل ﺑﺮاﯾـﺖ ﻣﺴـﻠﻢ ﺑﺎﺷـﺪ ﮐـﻪ آﻧﭽـﻪ ﮔﻔﺘـﯽ در واﻗﻌﯿﺖ ﻓﻌﻠﯽ ﺗﻮ وﺟﻮد ﻧﺪارد، ﭘﺲ از ﺧﺪاوﻧﺪ ﻫﻢ ﻧﻤﯽ ﺗﻮاﻧﯽ اﻧﺘﻈﺎر داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﮐـﻪ ﺷـﻔﺎﻓﯿﺘﯽ ﮐﻤﺘﺮ از ﺗﻮ، ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻣﻮﺿﻮع داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ، و آﻧﭽﻪ ﺧﻮاﺳﺘﯽ ﺑﺮاﯾﺖ ﻓﺮاﻫﻢ ﮐﻨﺪ. ﺧﺪاوﻧﺪ از آﻧﭽﻪ در ذﻫﻦ ﺗﻮ ﻣﯽ ﮔﺬرد آﮔﺎه اﺳﺖ و آﻧﭽﻪ ﺗـﻮ ﻣـﯽ داﻧـﯽ ﭼﯿـﺰی اﺳـﺖ ﮐـﻪ ﺑـﻪ ﺻﻮرت واﻗﻌﯿﺖ ﺑﺮ ﺗﻮ آﺷﮑﺎر ﺷﺪه اﺳﺖ.
💖 Give this world good energy

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
فری من شهرستان هستم،اما دکتر خیراندیش اومده بود شهرمون سال ۸۸،دکترم زنگ زد گفت بیا مطب که دکتر خیراندیش هم ویزیتت کنه‌یبار اگه تهرانی یا برو پیش دکتر خیراندیش،یا دکتر میرغضنفری که میاد تلویزون یا دکتر کرد افشاری ک همیشه تو‌برنامه صبحی دیگر میاد،اینا همشون خیلی خوبن
پگاه جان من ریزش موهام مشابه شیرین هست.امروز ماسک پیاز و سیر و فلفل گذاشتم.ولی ریزشمو جند برابر کرد.بعدش خیلی موهام ریخت.باید چیکار کنم؟یه دونه فلفل قرمز با 3 تا حبه سیر با یه پیاز متوسط ابشونو گرفتم نیم ساعت بعد آبکشی کردم.شامپو هم نزدم.چیزی اشتباه بوده؟کسی این مشکل رو داشته؟
شاید مزاجتون زیادی گرم شده و فلفل و‌سیر و اینا بدتر ریزش اورده،برا همینه مزاجتون باید مشخص شه،چون بدنای گرم هم اگه زیاد داغ شن ریزش میگیرن اگرم ک مزاحتون سرده،شاید ریشه موهاتون سسته،زمانش براتون زیاد بوده،باید کمتر میذاشتین پودر خردل با اب بابونه و‌چای سبز بزن ببین بازم میریزه؟
parya_old عزیزدلممممممممممممم دلم برات تنگ شده بود بخدا دیروز همش بهتون فکر میکردم..الانم دارم آهنگ پریای منو گوش میدم پریا منم ب این نتیجه رسیدم ک تنوع فایده نداره..بچه ها فک میکنن با تنوع همه چی درست میشن..من خوذم با حنا بابونه موهام محکم شد تنها..الان فقط مراقب فکرمم..روغن سیاهدونه حوصلم بشه میزنم..الانم کندوش گرفتم...گاهیم شنبلیله میخورم..
پریا جان چند وقت همین کارو برا قدم کردم خوذم حس میکردم قدم 180 شده بچه ها نمیان سایت؟؟؟؟خبر نداری ازشون؟؟؟ من همینا رو با انرژی ک شنبلیله بهم میداد بدست اوردم من فروردین یهو موهام خوب شدن 3 هفته بیشتر طول نکشید...واقعا خودباوری موثرترین راهه تغییر محالاته... منم 2 ساله شاید کمتر 30 بار چیز ب سرم زدم اونم در حد روغن سیاهدونه...اونموقعه هر روز...ی روز جا میموندم انگا از دنیا موندم عقب...
2810