2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679917 بازدید | 28507 پست
در مورد شنبلیله من یک کیلو گرفتم خشک کردم یه روز در میون یه قاشق مرباخوری را در یک استکان دم می کنم با استفاده از پاف بینی روی موهام اسپری میکنم. بقیهاش را هم میخورم. اینم برای رویش خیلی خوبه
خدا جونم مطمئنم با کمک تو به زودی به همه آرزوهام میرسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

http://mothers.cinere.ir/?ref=28167451 مخصوص تمام خانم ها در کمپین سینره شرکت کنید و جایزه بگیرید جایزه : پکیجی از محصولات سینره به ارزش 200 هزار تومان برای 20 نفر. دوستان خودتان را دعوت کنید تا شانس برنده شدن شما افزایش پیدا کند
سلام خانوما یه سوال داشتم لطفااااااااااا خواهش میکنم ج بدید. دوستان من دوماه پیش واسه خالی شدن موی جلوی سر پیش متخصص رفتم و گفتم اصلا متوجه ریزش موهام نمیشم و خانوادگی هم موهای پر پشتی داریم گفت ربطی نداره و واسه دوماه محلول ماینوکسیدل 3 درصد و قرص نورکرین دادن. یه آزمایش هم خواستن که انجام دادم. الان که دوباره رفتم گفتن نتیجه ی ازمایشت خوبه و مشکل هورمونی نداری ولی تشخیص من اینه که باید قرص اسپیرولاکتون 100 و اتیسترون مصرف کنی. آیا کسی همچین تجربه ای داشته؟ آیا با توجه به اینکه این قرصا عوارض دارن و من مشکل هورمونی ندارم مصرفشون درسته؟
2810