2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679973 بازدید | 28507 پست
نادیا شما که موهات مشکلی نداره بابا. من رفتم دکتر نیلفروش زاده پی آر پی رو قبول نداشت گفت هزینه بیخود.من الان ریزشم خوبه یعنی کنترل شدس رویش میخام
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساحل جون من رفتم دکتر نیلفروش زاده،با اینکه خیلی خیلی موهام کمه گفت نمیشه،فقط30درصد بهتر میشه و شما بانک موهاتم خوب نیست.کلا روی خانمها گفتن خیلی تاثیر چشمگیری نداره،اما همکارم یکی از خانمهای فامیل شون کاشته میگه خوب شده
سلام شوهرم فوق العاده موهای پرپشتی داره اما جلوی سرش داره میریزه و کم پشت شده! برای جلوگیری از ریزش موهاش چیکار کنه؟ خواهش میکنم کمک و راهنمایی کنین
من برگشتم...بعد از سالها...
عشق مامان من با منشی حرف زدم میگفت ما میگیم 30 درصد که متوقع نشن. خود نیلفروش زاده ویزیتت کرد؟ منکه خیرخواه ویزیتم کردگفت بانکت خوبه
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
آقای نیلم عکسی از موهای مشتریانی که این روغن هندی رو استفاده کردند رابعد چند مدت استفاده دارید؟
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
هزینه روغن چقدره؟ حداقل عکسی که بشه نتیجه گرفت این روغن خوبه رو دارید؟ گفته بودین مخلوط چند مواده جزئییاتی ازش دارین؟
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
2810