2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680019 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز رفتم دکتر ,موهامو دید ,گفت که موهات پر هستش ,ولی مشخصه که قبلا خیلی پر پشت بوده گفت کم خونی ,و اینکه ریزش موهام حاد نیست ولی احتیاج به مراقبت داره جلوی,سرم یه کوچولو خالی شده ,اونو خیلی خوب نگاه کرد گفت این ربطی به ریزشت نداره ,بخاطر الوپشیا اینطور شده میخواست قطره مایندوکسدین بده ,گفتم که تپش قلب دارم ,میترسم اونم بدتر کنه خلاصه شامپوشو داد و گفت که به فولیک اسید احتیاج ندلری و اهن رو همین طور ادامه بده ,دو ماه دیگه بیا بعدشم اینکه گفت ,اهنو باید ۹ماه تا یک سال ادامه بدم ,بعدا نتیجش معلوم میشه
هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
نه ,ولی قبلش یه ازمایش کامل داده بودم حالا گفت دو ماه دیگه بیا,ببینم وضعیت چطوره الوپشیا یه بیماریه خود ایمنیه نمیدونم همون بالا بودن سیستم ایمنی میشه یا نه ؟اگه همونه که بله ,اونو دارم
هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
خانم ها مغز انسان کارش مثل cpu کامپیوتر میمونه هرکاری که شما بهش بگید یا بهش بگید peross یا همون پردازش میکنه.قدرت تفکر انسان به صورتی عمل میکنه که به هرچی فکر کنی به سمتت کشیده میشه.
به نظر بنده هر روز به خودتون بگید موهام بهتر شده داره پر میشه ریزشم کم شده به طوری که این استرسو از خودتون دور کنید بعد شروع به درمان کنید.اول روحیه و روانتونو پاک کنید از ترس از ریزش مو بعد....نشنیدید میگن از همونی که میترسیدیم به سرمون اومد....
و انقدر همه چیزو روی سرتون امتحان نکنید.این کارا بیشتر باعث میشه منافض پوست سرتون بسته بشه،حساسیت میاره،باعث زخم شدن پوست از بین رفتن پیاز زنده مو در زیر پوست میشه.تمامی انسانها از اول طاسی سرشون به مدت 5 الی 7سال در زیر پوست سرشون پیاز موشون زنده است فقط باید تحریک بشه به رشد و تولید مثل
سلام دوستان. کتایون جون شما پی ار پی کردین؟ نتیجه یی داشت؟ آقاینیلم من نمیتونم ب شما بزنگم اصلا شمارت نمیگیره.
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
بچه ها وقتی دم کرده بابونه رو به موهامون میزنیم باید حتما بعدش موها شستشو داده بشن؟ کتایون جون خواهر من پی ار پی کرد هیچ اثری نداشت البته اون سه جلسه کرد بخاطر دردش دیگه ادامه نداد من شنیدم پی ار پی بعد از چند ماه تا یکسال جواب میده و وقتی جواب داد باید ادامه بدی من خودم خیلی دوست دارم امتحان کنم ولی به سه دلیل بی خیالش شدم یکی اینکه وقت نمی کنم دو هزینه ی بالا سه میگن سوزن زدن ها ممکنه گاهی به فولیکول مو اسیب بزنه و باعث خونریزی تو فولیکول و از بین رفتنش بشه(که این دلیل فکر کنم خیلی بعید باشه مگه اینکه یارو خیلی به کارش مسلط نباشه) حالا محض احتیاط
2810