2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680043 بازدید | 28507 پست
بچه ها شما تغذیتون چجوریه ؟ناهار و شام برنج می خورید ؟ چند بار در هفته گوشت می خورید ؟ لطفا بگید می خوام مقایسه کنم با خودم .شاید تغذیم بده من خودم صبحانه یدونه تخم مرغ بعضی موقع ها هم یک کف دست نان و پنیر ناهار 4تا قاشق برنج هرروز +2بار در هفته مرغ + 1بار ماهی + بقیشم خورش کم غذام کلا شام هیچی بعضی شبا نون پنیر ولی خیلی میوه و سبزی و آجیل می خورم . بنظرتون چجوریه ؟مال تغذیمه آخه مامانم میگه تو هیچی نمی خوری برای همین موهات میریزه
نادیا جون الان یه مدتیه اینطور شده اهنم ۲۷بود ,روزی ۲تا اهن دارم میخورم و روزی ۲تا سیستین b6 فردا میخوام برم دکتر ازمایش هورمونی هم برام بنویسه راستی رفتی دکتر در مورد امپوا بپانتین و بیوتین هم سوال کن ,خیلیا رو شنیدم که ۱۰,تا زدن.و کاملا قطع شده ریزششون خودمم میخوام بپرسم
هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه نادیا جون ,قبلا اصلا همین مقدارم نمیریخت ,موهام پر بودا ,الان کم پشت نیست ولی عین قبلم نیستش واسه همین نگرانم من سه سال پیش زایمان کردم ,دو بار قبلشم کورتاژ شدم اطرافیانم میگن واسه سه بار داروی بیهوشیه ولی من میگم امکان نداره عوارض بیهوشی باشه
ببین من پارسال رژیم کالری گرفتم ۱۰,تا کم کردم تو یه ماه و نیم ریزشم خیلی بیشتر شد الان ۵/۶تا اضافه کردم ولی بازم دارم از یه ماه پیش روزی ۲تا اهن دارم میخورم سیستین رو ۱۵روز میشه شروع کردم ,حالا دقیق نمیدونم تاثیر کدومشونه در مورد تغذیه ,بخاطر ریزش موم ,دیگه رعایت نمیکنم ,برنجمو بیشتر کردم ,شامم میخورم
عزیزم بعد ۴ماه ازمایش اهن دادی ببینی چنده ؟برای قطع ریزش مو باید اهن بالای ۵۰باشه لامصب سختم میره بالا حالا من از عطاری اب اهن گرفتم بخورم ببینم چی میشه
اتفاقا سمیرا جان هفته ی قبل بخاطر یه مشکلی که برام پیش اومده بود هرروز کارم شده بود گریه ولی موهام 2 روز 20 تا ریخت 2 روز دیگه هم 10 تا فقط انقدر خوشحال بودم که نگو .مثیکه استرس بهم میسازه .ولی این هفته جبران شد هرروز 60 تا
سلام دوباره دوستان که تازه شروع کردید اول جلو ریزش رو بگیرید بعد برید سراغ روغن ها من سری قبل وسط ریزش رفتم روغن زدم افتضاح بود گفتم دیگه روغن نمیزنم الان که ریزش کنترل شده خداروشکر روغن هم میزنم ریزش در حد 10 تا هست من رفتم تی 2 سریتا خریدم اما موادش نوشته الکل 95 درصد با یک سری گیاه دیگه چکار کنم بزنم یا نه
2810