2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680058 بازدید | 28507 پست
خانما یهسوال برام پیش اومده دیدم که بعضیا نوشتن ,موهایی که میریزه نوکشون سفیده ولی مال من اصلا اینطور نیست این سفیدی برای چیه؟
هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پری جون مرسی بابت روحیه دادنت واقعا انرژی مثبت گرفتم "بهشون برسم" یعنی چیکار کنم من هر ماسکی میزنم موهام بیشتر از حالت معمول میریزه میشه یه پیشنهاد خوب خوب از دانسته هات بهم بدی هم از تجربیاتت فیض می برم هم دعات می کنم حنا و بابونه زدم موهام ریخت خردل زدم وحشتناک ریخت کرچک می زنم هیچ فرقی نمی کنه تعداد ریزشم. آب پیاز+سیر+فلفل هم زدم اونم اثر بد نداشت موهام بیشتر از همیشه نریخت ولی کمتر هم نشد چای سبز زدم بعد حموم رزماری زدم زیاد تاثیری نداشتن
دوستان کسی هست که ریزش موهاش هورمونی باشه؟؟؟ میدونین کدوم هورمون باعث ریزش میشه؟؟؟ یا مثلا این بیماری ها مثه یاسگی زودرس یا تنبلی تخمدان یا کیست کدوم باعث ریزش موها میشن ؟؟؟
پری جون من همیشه موهای بلندی دارم. حتی زمانی که خیلی باند و پر بود وقتی شونه میزدم نهایت ده تا از موهام میریخت. الان با این ریزش شدید از ترس در حال سکته هستم. ممنون که یه کم بهم انرژی دادی. خدا کنه ریزش موهام قطع شه.
ممنون که جواب دادید خوب دقت کردم تو موهای ریخته شدم بعضیاش تهش سفیده و بعضیا هم نه حالا فردا دوباره میرم دکتر من هیچ روغنی نمیتونم به موهام بزنم ,امتحان کردم ,هر چی میزنم بدتر میشه ریزشش الان میخوام این کارو کنم میخوام موقع شامپو کردن ,چند قطره روغن نارگیل رو با شامپو بریزم رو سرم ,بعد بشورم ,برا اینکه نرم بشه عملی هست به نظرتون؟ تو حالت عادی ,روغن بادام زدم ,ریزشش خیلییییی شد روغن زیتون زدم ,افتضاح شد ریزشش سس سفید قبل حموم زدم رو سرم ,اونم بدجور ریخت کلا هر چی بزنم به سرم ,ریزشش بدتر میشه
هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
نه پری جون آزمایش ندادم یه لیست بلند و بالا تهیه کردم فردا ببرم بدم دکتر بنویسه سمیرا جون شما که اصلا ریزش نداری جدی هر بار شونه می کنی 8-12 تا میریزه؟ دست راستت روی کله ی من .غمت چیه دیگه
2810