2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680141 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام کامرون خانم.اسمش نیلام پلاس تو اینترنت سرچ کنید اسمشو سایتش باز میشه و با محصولاتش آشنا میشید.از 200نوع گیاه استفاده شده و 100% گیاهی و جلدگیری از ریزش مو میکنه رویش مجدد مو داره و جریان خون رو زیر پوست سر بهبود میده.سایتشو مطالعه کنید متوجه میشید.ممنون از پیگیریتون
من ریزش موهام وحشتناک بود دو.سال پیش دکلره کردم ,بعد اون خیلی افتضاح شده بودریزشم ,قبل اون کمتر بود تار موهای من کلفته وبی وقتی,شونه میزدم ,موهای کوتاهو خیلی نازک هم تو شونه میومد ازمایش اهن دادم دیدم ذخیره اهنم ۲۷هستش روژی دو تا قرص اهن دارم استفاده میکنم ,رفتم موهامم کوتاه کردم ,قرص سیستین b6 هم دارم میخورم روزی ۲تا الان وقتی شونه میزنم تقریبا ۹/۱۰تا تار موهام میریزه اب اهن هم گرفتم از عطاری ولی هنوز استفاده نکردم خدا کنه ,ریزشم کلا قطع بشه ,و موهام در بیاد چون احساس میکنم ,موهام زیاد جایگزین نشده
هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
خر گوشک هم گرفتم تا استفاده کنم واسه رشد مجدد موهام ,هنوز شروع نکردم روغن مورد هم گرفتم تو شامپو ریختم ,دو ماهی میشه اونم استفاده میکنم شامپومم سبوس برنج پرژک هست
هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
2810