2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680416 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترانه سیر و پیاز یا خردل یا جوشنده بابونه کافیه... میخ آهنی هم خوبه ولی من نشنیدم مهم اینه آهن باشه آذه عزیزم موثر بود نصف نصف از هرکدوم از یک ساعت تا ی شب تا صب..نامرتب هروقت حوصلم میشد ن متاسفانه ولی مطمئنم عالیه
پگاه جان ممنونم واقعا خیلی لطف میکنی وقت میذاری، امیدوارم موهات روزبروز بهتر و پرتر بشه... به ما همیشه سر بزن خوشحال میشیم بیشتر از تجربیاتت استفاده کنیم و بیشتر ببینیم گلم، خییییلللی ماهی
سلام پگاه جان ببخشید که دیر جواب میدم من فقط صبحا به نت دسترسی دارم من از روش بدون شامپو میرم ریشه موهای من خیلی سسته سریع میریزه هر شامپو صابونی رو امتحان کردم نتیجه نگرفتم الان از آذرماه پارسال دیگه شامپو نمیزنم چربیش هم بهتر شده ماه اول اذیت شدم بخاطر چربی ولی از ماه دوم متعادل شد راستی پگاه جان من موهام میریزه تهش یه گلوله سفید چرا اینجوریه؟
سلام دوستای گل و بلبل. زینب جون ماست و تخم مرغو فدات میگی چطوری؟ زرده یا سفیده؟ میزانشون چقدر؟ بهم میزنی؟ ممنون. آقای نیلم من جای شما باشم روغنو میدم 10 یا 20 هزار لااقل چند نفر امتحان کنند اگه راضی بودن خدا وکیلی پولشو بدن. اما شما میگی 120 هزار اگه هم بخریم ناراضی باشیم همین یه خرید کافیه. بچه ها پودر شنبل روزی یه قاشق تو آب حل کنیم یا بجوشونیم؟ پگاه خیلی گلی
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
سلام ساحل جون یعنی جای اونا درمیاد موهام؟ ساحل جان من یه تخم مرغ کامل وبا چند قاشق ماست قاطی میکنم نیم ساعت قبل رفتنم به حموم میزنم تو حموم هم با آب ولرم یا سرد میشورم که تخم مرغ وماست تو سرم نبند بستگی به بلندی یا کوتاهی موهات داره چقد بزنی من موهام کوتاهه
ساحل جان من 3 روز پیش یه تخم مزغ با دوقاشق روغن زیتون وکمی تخودخام مخلوط کردم به سرم زدم فک میکردم چوم روغن زیتون داره موهام چرب میشه ولی اصلا چرب نشد خیلی هم تمییز شد 3 ساعت روسرم بود وکمتر ریخت
ساحل جون روغن نیلم 10 یا 20 هزار خلی دیگه ارزون میشه من تو تایپیک 1 خوندم مامان نی نی از همدان گرفته بود 66 تومن مامان نینی از رویشش راضی بود ولی ریزشش فرقی نکرده بود درمورد شنبلیله هم پگاه گفتن پودرمیکنیم ویه قاشق چایخوری میتونیم تو غذا بریزیم بخوریم
سلام من تازه اینجا رو پیدا کردم دوستان من ریزش مو دارم ، حدود 2 ساله ، جلوی موهام کم شده ، ویتامین دی مصرف کردم یه مقدار بهتر شد ریزش موهام ولی بازم دارم دیروز جواب ازمایشمو گرفتم دیدم اهن بدنمو زده 27، فکر کنم خیلی کمه لطفا راهکار بدید واسه ریزش موهام روغن مورد استفاده کردم تو شامپو ، یه کوچولو تاثیر داشت ولی سرم شوره زد ، الانم ضد شوره بس استفاده میکنم
هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!