2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680126 بازدید | 28507 پست
ساحا جان من از آذر ماه 93 روش یاس میرم ماه اول یکم سخت بود چون چربی موهام زیاد بود کلافه میشدم از ماه دوم بهتر شد سرم عادت کرد من دی ماه هر 4 روز یه بار میرفتم حموم بدون اینکه شامپو بزنم موهام تمییز بود ولی الان چون روغن میزنم مجبورم هریه روز درمیون برم وبرا پاک کردن روغن از سرم ماست وبا تخم مرغ قاطی میکنم ولی نمیدونم چرا پریروز که ماست وتخم مرغ زدم موهام کمی بیشتر ریخت قبلنا اینجوری نبود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقای نیلم چای نیاز ندارم. دکتر متخصص میدونه دقیقا مشکل چیه. شالی جون این هورمون که بالاس از کبد ترشح میشه.من درمورد بالا بودنش تحقیق کردم و فهمیدم ازناراحتی های کبدهستش. ودقیقا زیرچشمم سیاه میشه. هفته دیگه میخام برم پیش دکتر غدد.
پری جون dhea به غده ادرنال مربوطه نه به کبد. پری جون تو تخمدان پلی کیستیک نداری؟ سونوی تخمدان دادی؟ یکی از هورمون هایی که توی پلی کیستیک ها بالا میره همین dhea هست. یکی از اثراتی که میذاره همین ریزش مو با الگوی مردانه است.
البته2سال پیش رفتم من10ساله که ریزش مو دارم.دقیقا از زمان شروع پریودی. موی زائدم دارم.اما واقعا سونوگرافی چیزی نشون نداد.مسئولشم خیلی بداخلاق بود. داد زد گف توهیچ کیستی نداری برو ازمایش هورمونی بده.
بچه ها جواب منو ندادن ترکیبات تی دو سریتا رو بهم بگید من تمام آزمایشها هورمونیم خوب بود نمیدونم برم سونو بدم یا نه برای کیست من هنوز رویش ندارم ازین وضعیت اصلا راضی نیستم فقط ریزش کنترل شده اونم اگه محلول ها و عصاره ها رو قطع کنم بر میگرده
نیکهل جون تو گوگل سرچ کنی هست تی2 سریتا یک ترکیب گیاهی منحصر به فرد جهت درمان انواع ریزش مو می باشد و حاوی کافئین ، ‌بیوتین ، عصاره ساوپالمیتو ، ‌ویتامینب6 ، پروویتامینب5و مواد موثره گیاهی (‌عصاره نعناع فلفلی ، ‌عصاره رزماری ، عصاره مریم گلی ، ‌عصاره گزنه)‌ ساخته شده است. بیوتین که از مواد ضروری برای رشد پیاز مو است و رشد مو را تسریع می کند. کافئین گردش خون پوست سر را بهبود بخشیده ، ‌ اثرات منفی هورمون مردانه را خنثی می‌کند. ساوپالمیتو داروی گیاهی است که آنزیم 5 آلفا ردوکتاز که از عوامل مهم ریزش موی هورمونی است را مهار می‌کند. از دیگر مزایای این محصول این است کهبه صورت اسپری بوده و قابلیت استفاده آسانی دارد. مزایای استفاده: •درمان ریزش مو و رویش مجدد مو •مهار آنزیم 5 آلفا ردوکتاز (عامل ریزش موی هورمونی) •افزایش خون رسانی به پوست کف سر •افزایش خون رسانی به پوست کف سر •تقویت ریشه مو •رفع شوره و خارش •مناسب برای خانم ها و آقایان
2810