2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680083 بازدید | 28507 پست
ترانه جون من از ماه دیگه نمیخام مکمل بخرم. هزینه همونو میدم : کنجد خام-عناب و تخم کدو میخرم. از ارده (عصاره کنجدخام)میخام استفاده کنم.کلسیم و اهن داره. طبع ارده گرمه که سردی تخم کدو و معتدل بودن عناب رو میگیره. شبها بعنوان شام میخام بخورم.خیلیم کیف میده. یه محلول گیاهی هم خودم میخام با عصاره ها درست کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم ها چرا انقدر خودتونو اذیت میکنیدو خرج بیخودی من مطمنم با مصرف 1شیشه از این روغن سر این روغن دعوا میکنید به خدا جواب مثبت میگیرید بازم خودتون صلاح میدونید اصرار زیادی منم براتون ذهنیت دلالی رو داره نه کمک برادرانه.ایشالاه که به حق 5تن موهاتون انقدر پرپشت بشه که شونه بشکونید.ولی از 1بار امتحانش ضرر نمیکنید.
پری جون راست میگن خرجش زیاد من که هرچی درآمد دارم میره برا موهام تو این چند سال نتونستم چیزی پس انداز کنم ولی به ریزش موهام هم دیگه اهمیت نمیدم از وقتی بیخیال شدم کمتر میریزه درضمن من از روش یاس میرم وشامپو نمیزنم وروغن هم میزنم
ترانه جون من از آذر این روش ها رو استفاده میکنم، خالی شدن موهای سرم از 1 سال پیش تقریبا شروع شد،وحشتناکترین حالتش رو در دی و بهمن داشت، اما از اسفند یه کم اوضاع بهتر شد، چون موهای جدیدی که در اومده بودن کمی ضخیمتر شدند و به حدود 2 3 سانتی می رسیدن. مطمئنا روش گیاهی باعث نشده موهام خالی تر بشه، چون من همیشه ریزش داشتم و به خاطر مشکل تخمدانم الگوی ریزش در جلوی سر ررو می دیدم. قضیه اینه که گیاه درمانی روش خوبیه، اما دیر جواب میده، و این شاید یه کم خسته کننده باشه. در ضمن برای بعضی ها هم کافی نیست. فکر میکنم اونایی که مشکل جدی تری دارند باید تما از دارو یا محلول های تجاری هم استفاده کنند.
زینب جون حتما موهات خشکه ک از روش یاس میری.چندوقته شروع کردی؟ منم بیخیال شدم دیگ.درمان میکنم اما حساسم نیستم. یه سایتی داشتم مطلب میخوندم یکی از کاربرا وضعیت موهاش مثل توبود.میگف از بچگی کم پشت بوده.گف مامانش از سن11سالگی هفته ای یکبار سردخترشو ماسک میذاشتن.10سال طول کشیده تا موهاش پرشده. ازسن21موهای پری داشته.گف مدیون مامانم هستم. ماسکشم:سدر،روغن زیتون،زرده تخم مرغ،پودرنخودخام،حنا،مورد بوده.مشکل هورمونی نداشته گویا
سلام سال نو همه مبارک. دوستان کسیو میشناسین پی آر پی کرده باشه؟ چند جا شنیدم که خ.ب جواب گرفتن دکتر معتبر میشناسین؟
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
سلام دوستان سوالی داشتم در مورد موهام من ٢٨ سالمه و از وقتی که یادم می آد موهای نازک و کم پشتی دارم توری که کف سرم مشخصه و حجم موهام فوق العاده کمه و همین طور رشدش و به شدت هم خشکه، البته به نظر خودم ارثیه چون موهای پدر و مادرم هم همین طوره ولی موهای خواهرم و برادرم فوق العاده پرپشت و براقه! می خواستم اگه شما درمانی سراغ دارید لطف کنید پیشنهاد کنید بهم که این حالت برام یه کابوسه جوری شده که من الان چند ساله اکستنشن می کنم موهامو و وقتی اکستنشن خا رو وا می کنم دوباره با هموم موهای کم روبرى می شم و این خیلی ناراحتم می کمه... :( اگه می شه کمکم کنید مرسی
سلام شیدا جان.تو باید اون موهای ریزو ضعیف و رشد بدی.اگه خواستی صفحه های قبلو بخون یا به تایپیک روغن هندی برای رویش مجدد مو برو اگه خواستی مطمنن با مصرفش به نتیجه دلخوات میرسی.شمارمو گذاشتم برای سوال یا سفارش.اثرش فوق العادست و محصول هند
پری جان موهای من بسیار چرب هریک روز درمیون میرم حموم اولش که از روش یاس رفتم وقتی ناخنمو میکشیدم به سرم زیر ناخنام پر چربی میشد ولی از ماه دوم متعادل شد اصلا چربی نمیومد زیز دستم ولی چون روغن میزنم به موهام نمیدونستم چجوری تمییز کنم بنابراین یه روش اختراع کردم وقتی روغن میزنم ماست وبا تخم مرغ وقاطی میکنم نیم ساعت میزارم روموهام بمونه عالی تمییز میشه موهامو خیلی نرم میکنه
2810