2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680058 بازدید | 28507 پست
پری جون چای سبز و قهوه و ... خوبه ولی به طور صد در صد جوابگو نیست. نمیدونم فعلا که من هم در حال تحقیق مداوم هستم. فقط از ورزش مداوم غافل نشین که معجزه میکنه. من اکثرا یه چیز به سرم میزنم بعد میرم روی تردمیل، هم ورزش میکنم و هم چون خون بیشتری میاد توی سرم، جذب رو احتمالا بهتر انجام میده!
ادعای عطاری ها: کاتچین موجود در چای سبز ـ که باعث لاغری هم می شود ـ می تواند جلوی ترشح آنزیم ۵ آلفاردوکتاز را بگیرد. این آنزیم باعث می شود هورمون تستوسترون به دی هیدروتستوسترون تبدیل شود و این اصلاً به نفع موها نیست. توصیه می شود روزانه چند فنجان چای سبز بنوشید و یا از قرص های این گیاه استفاده کنید تا جلوی ریزش موهایتان گرفته شود. نظر متخصص: کاتچین چنین خاصیتی دارد ولی به هیچ وجه در عمل ثابت نشده است که مصرف چای سبز باعث کاهش ریزش موها می شود. در واقع، محتوای چای سبز آکنده از ترکیب های آنتی اکسیدان است که در نهایت به نفع رشد موهاست. از این رو، درباره اینکه مواد داخل این گیاه چه تاثیری در رشد موها دارند، باید بررسی بیشتری صورت گیرد. ادعای عطاری ها: گزنه نیز مانند چای سبز عمل می کند. این گیاه خواصی دارد که جلوی ریزش مو را می گیرد. می توانید روزانه از کپسول های ۵۰ تا ۱۵۰ میلی گرمی این گیاه نیز استفاده کنید. نظر متخصص: بررسی روی ترکیب های تشکیل دهنده این گیاه نشان دهنده اثرهای مفید روی رشد موهاست. از سوی دیگر، این ترکیب ها روی آنزیم ۵ آلفاردوکتاز اثر مهارکنندگی دارند که شاید توجیهی برای این خاصیت باشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما... من قبلا گفتم برای ریزش موهام از روش یاس که بدون شامپو هست کمک گرفتم و خیلی برا من موثر بود دیگه موهام چرب نیست و البته بگم که تغذیه رو هم درست کردم و گفته های بچه ها تو این سایت هم خیلی کمکم کرد... من ماه اول هیچی برا شستن موهام جز آب خالی استفاده نکردم. چون موهام خیلی ریشش ضعیف بود و هر چیزی میزدم سریع میکند موهامو... و ماه اول که وحشتناک چرب بود موهام.. بعد یک ماه ریشه موهام خیلی بهتر شد و شرو کردم با حنای خیلی خیلی رقیق موهامو شستن که چربی موهامو عالی میگیره... درسته اول که ریزش مو دارید سعی کنید چیزی نزنید. اگه میتونید ولی خیلی شامپو رو کمتر بزنید به موهاتون... واقعا من اینو تجربه کردم.. تو ایام عید تا الان سه بار شامپو زدم به فاصله 4 روز هر بار واقعا ریزشم بیشتر میشه ولی نه به اندازه قبل... الانم باز شروع کردم بدون شامپورو و با حنای رقیق میشورم فقط... از صمیم قلب میخوام که موهای همه ریزشش قطع بشه و کم کم پر بشه... چون واقعا خیلی با روان آدم بازی میکنه ریزش :)
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊
راستی من که موهام چربه از روغن نمیتونم زیاد استفاده کنم اما چند بار آب پیاز و سیر و فلفل زدم و خیلی سبوس برنج و گندم میخورم... سبوس برنج رو به برنج اضافه میکنم یا با یه پیاله ماست میخورم. و سبوس کندم رو هم نون میپزم و به نون اضافه میکنم. با این کارا کلی رویش جدید هم دارم.موی چرب خیلی نباید مساژ داده بشه چون باعث تحریک غدد چربی پوست میشه و ریزش رو ممکنه بیشتر کنه. پس سعی کنید از چیزایی که برای پوست سرتون مناسبه استفاده کنید
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊
1 - به نظر می رسد کپسول های پروست ارب کارآمد تر و با توجه به ترکیبات محصول مؤثرتر از کپسول های پروستات هلث باشند . بنابراین مصرف این کپسول ریسک پذیرتر است . 2 - همچنین پرواضح است کپسول پروستات هلث نسبت به پروستافیت کارآمد تر و مؤثرتر است . در واقع بین این محصولات یا در حالت کلی تر محصولات آنتی آندروژن به نظر می رسد پروستا فیت کم خطرترین آنهاست ( به نظر می رسد دانه های کدو طبیعی تر از گیاه نخل بادبزنی است ) . اما باز هم هیچ تضمینی برای عدم پدید آمدن عارضه در یک فرد وجود ندارد .اطلاعات کلی درباره عصاره دانه کدو : دانه کدو که با عنوان پپیتاس (Pepitas) نیز شناخته می شود، دانه های صاف و با رنگ سبز تیره می باشند. این دانه از خانواده کوکوربیتاسه (Cucurbitaceous) است که خیار، طالبی و کدو نیز در این خانواده قرار دارند. معمول ترین جنس و گونه کدو با نام cucurbita maxima معروف است. دانه های کدو منابع سرشار مواد معدنی همچون منگنز، منیزیم، فسفر، آهن، مس و روی می باشد. همچنین این دانه ها از نظر وجود محتوای پروتئینی بویژه اسید آمینه تریپتوفان و نیز ویتامین K نیز بسیار غنی هستند. می توان 4 نوع دارو و مکمل آنتی آندروژن را از خطرناک ترین به کم خطر ترین اینطور دسته بندی کرد : 1 - فیناستراید ( پُر خطرترین دارو ) 2 - پروست ارب ( پُر خطرترین مکمل رژیمی غذایی ) 3 - پروستات هلث ( مکمل رژیمی غذایی با ریسک نسبتاً بالا ) 4 - پروستافیت ( مکمل رژیمی غذایی با کمترین ریسک خطر )
سلام من دیروز رفتم حموم اول با آب شستم موهام اصلا ن ریختم بعد صابون زیتون زدم حدود 20 تایی ریخت چند ماه بود اینطوری نبود البته الان مسافرتم و وقت نکردم با عصاره موهامو بشورم راستی اناکاپس گیر نمیاد هر جا رفتم نبود الان برا یک ماه دیگه دارم فقط برای بعد تعطیلات انشالله برنامه دارم میخوام ترکیبی بسازم راستی پیاز قرمز الان دیگه گیر نمیاد میگم بنظرت برم قرص گزنه بخرم من الان امدم تهران روغن ترکیبی چی بخرم چه مارکی تا بسازم روغن نارگیل و کرچک رو دارم یک چیز دیگه من فشارم خیلی پایین همیشه رو 8 رو 6 هست نمیدونم ریزش موهام بخاطر اونم میشه یا نه آخر اردیبهشت وقت دکتر دارم تا آنوقت میخوام درمانها رو ادامه بدم البته بعد دکتر رفتن هم ادامه میدم امدم تهران همه گفتن موهام نسبت به دو ماه پیش بهتر شده حالتشم بهتر شده اما خودم حس خوبی ندارم دلم رویش زیاد میخواد بچه ها تو تی دو سریتا چی هست الکل هم هست با قطعش ریزش زیاد میشه میخوام برم بخرم تا تهران هستم به نظرتون چکار کنم
سلام.موهای دو طرف پیشونی من از بچگی کم پشت بوده و کاری نمیشه کرد اما اخیرا به خاطر دلایل عصبی و ... تیروییدم مقداری پرکار شد و ریزش داشتم.الان از شامپو فورتیمد مای استفاده می کنم,خیلی خوبه.همچنین روغن زیتون که عااااالیه.روغن زیتون موضعی قیمتش سه و پونصد از داروخونه گرفتم یک ساعت قبل از حموم می زنم به پوست سرم بعد یه مدت می بینین موهای کرکی درمیاد.این روغنو می تونید رو ابروهاتون امتحان کنید خیلییی رشدشو سریع می کنه. رنگ گیاهی هم خوبه و باعث میشه به پاز مو شوک وارد بشه و باعث تحریک و رشد مو بشه.
من مشکلات زیادی در زندگی داشتم ولیکن لب های من از آن ها آگاه نبودند و همیشه خنده بر آنها نقش بسته بود. چارلی چاچلین
ترکیب زرده تخم مرغ و حنای بی رنگ هم خیلی خوبه. استفاده از قرص های مولتی ویتامین b6 و بیوتین رو هم توصیه می کنم
من مشکلات زیادی در زندگی داشتم ولیکن لب های من از آن ها آگاه نبودند و همیشه خنده بر آنها نقش بسته بود. چارلی چاچلین
دوستان اگر میخوایید خواص کامبوچای و سرکه سیب و روغن شترمرغو میخواید مطلع بشید تو اینترنت سرچ کنید و اگه لازم داشتید من در خدمتم کاملا طبیعی و بدون هیچ مواد شیمیایی 100% تضمینی
2810