2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680010 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سحر خانم.من تهران هستم.1 شیشه مصرفش بستگی به خالی بودن سرتون یا کوتاه بودن یا بلند بودن موهاتون یا طریقه مصرف خودتون داره.مصرفش هر شب قبل از خواب به مقدار کافی قسمتی که خالی شده رو روغن میزنید و تا 10 الی 15 دقیقه با نوک انگشتاتون به آرامی ماساژ میدین بعد صبح سرتونو 1دست میشورین.کم خونی یا فقر آهن نباید داشته باشین.قیمتشم 150000تومن.مزایای بیشتری هم داره که اگه خواستید تماس بگیرید من در خدمتم.09104873801
حامی عزیز اگه سرتون چربه فعلا روغنها رو استفاده نکنید، من جای شما بودم از شنبلیله و سیر و پیاز و ماسکهای غیر روغنی استفاده میکردم، وقتی موهاتون جون گرفت با این ماسکها، میتونید کم کم روغنها رو هم به برنامتون اضافه کنید
چرا دیگه کسی نمیاد؟ خیلی احساس بدی دارم، حس میکنم خییییلللی بد شده موهام، همش حس میکنم قبلا اصلا انقددددر خالی نبود، نمیدونم یه حسه یا واقعا اینجوری و من نمیدیدم، رسما جلوی سرم خالی شده، یکی بیاد کمک...
بچه ها کسی بوده که بعد از درمانهای گیاهی بدتر شده باشه؟ من قبلا اصلا ریزش نداشتم، برنامم هم مرتب بوده، کم کاری نکردم اصلا، ولی الان حس میکنم موهام هم میریزه، چرااااااااا واقعاااااااا؟
ترانه جون مگه میشه یدفعه موهات خالی بشه؟ حتما از قبل میریخته ولی متوجه نمیشدی. واگر حست درست بوده باشه و یهو شروع به ریزش کرده و اگر مطمئنی مشکل هورمونی نداری. شاید بخاطر این باشه که زیاد از شامپو استفاده میکنی. خود شامپو واسه مو مضره.
اگر موهای صاف و کم پشتی دارید یا از یکنواختی آن خسته شدید در این پست به شما یک ماسک موثر برای حجیم کردن موها معرفی می کنیم. برای این ماسک به ۱ قاشق غذاخوری ژلاتین ۱۰۰ میلی لیتر شیر گرم ۵ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱ زرده تخم مرغ احتیاج دارید تهیه ی ماسک برای حجیم کردن موها ژلاتین را در شیر گرم ریخته و رقیق کرده و اجازه دهید ۲۰ دقیقه بماند؛پودر کاکائو و تخم مرغ را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم ماسک آماده است ،ماسک را روی موهای خشکتان ریخته و کاملا به ماسک آغشته کنید؛سپس با یک کلاه پلاستیکی روی آن را بپوشانید تا کمی گرم شود این ماسک ۱ ساعت باید روی سرتان بماند سپس با آب خنک و شامپو موهایتان را بشورید ،فراموش نکنید که زمان خشک کردن موهایتان سر را به پایین خم کرده و خشک کنید با این کار شاهد حجم فوق العاده ی موهایتان خواهید بود.
پری جان من 2 ماه مداوم از ماسکهای گیاهی استفاده کردم، تو برنامم هفته ای دو بار روغن ترکیبی، یه بار سیر و پیاز و آب شنبلیله و سبوس برنج و اینجور ماسکها بود.... بعد از 2 ماه دکتر رفتم . 1 محلول ساختنی داد و مکمل هم anacaps و ریجن، الان 1 ماهه که دارم محلول دکتر رو استفاده میکنم و البته 1 روز در هفته ترکیبی هم میذارم، مشکلی که هست محلول ساختنی دکتر خییییلللی چربه و من هر روز مجبورم سرمو شامپو بزنم، خیییلی بده، دکتر هم گفته محلول رو هر شب بزنم، خییییلللی حس بدی دارم، واقعا درمونده شدم، راستی شامپوم هم کلورانه،
2810