2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها آمدید جوابمو بدید من ممنون میشم تا ده روز نمیتونم محلول ها رو بزنم فقط تو حموم شاید بتونم 5 تا 10 دقیقه بذارم حالا چی بذارم نگید شب بذار صبح بشور چون واقعا نمیرسم تعداد مهمونام زیاده خیلی زود بتونم بخوابم 1 نیمه شبه صبح زود باید بلند بشم
سحر جان من استفاده کردم چون از خیلیا شنیدم خوبه، راستش من 2 ماه درمانهای گیاهی انجام دادم، بعد از اون دارم از محلول دست سازی که دکتر داده استفاده میکنم همراه با مکمل هایی که برام تجویز کرده و همینطور آمپول ویتامین د به تجویز پزشکم، چون ویتامین د بدنم خیلی کم بود، بخاطر استفاده از محلول دکتر الان نمیتونم گیاهی رو انجام بدم چون محلول رو باید هر شب بذارم ، فقط ترکیبی شیدی جون رو هفته ای یکبار استفاده میکنم ، تصمیم دارم بعد از تموم شدن دوره محلول بازم درمان گیاهی رو ادامه بدم
والا من الان درگیر یه حس خیلی بد شدم، همش حس میکنم موهام مخصوصا جلوی سرم خیلی کمتر از قبل از درمان شده و احساس میکنم موهام میریزه، البته وقتی عکس میگیرم از سرم و با قبل از درمان مقایسه میکنم میبینم که انگار بهتر شده اما وقتی تو آینه نگاه میکنم همه امیدم ناامید میشه، آخه من قبل از این درمانها اصلا روی موهام حساس نبودم، هیچوقت موهامو نمیشمردم ، اما الان.... نمیدونم واقعا اما از طرفی هم به خودم میگم شاید به این خاطره که قبلا به این دقت موهامو وارسی نمیکردم، واقعا نمیدونم چطور باید از حساسیتم کم کنم ، مدام از همه میخوام بهم بگن اگه موهام بدتر شده بهم بگن تا دوباره بی خیالی طی کنم و از درمان کنار بکشم اما همه میگن بدتر نشده
من بعد از درمان گیاهی رویش داشتم و این خیلی بهم روحیه میداد اما بعد از دو ماه از شروع درمان مجبور شدم رنگ کنم چون موهام خیلی سفید داشت و واقعا نمیتونستم از حنا استفاده کنم، بعد از اون همش حس میکردم موهای دراومدم داره میریزه و زحماتم به باد میره، الان هنوز موهای ریز تو موهام میبینم اما نه مثل اینکه کم شدن، خیلی سردرگم شدم
نیکهل جون جواب سوالت رو نمیدونم، انشاالله دوستان باتجربه تر میان و ج میدن، منم محلول ساختنی دکتر رو استفاده میکنم که گفت نیازی به شست و شو بعدش نیست اما انقدر چربه که اصلا نمیتونم نشورم، شب میزنم و صبح میشورمش، گفته هر شب... منم موندم چکار کنم، چطور هر روز شامپو کنم با این وضعیت موهام؟ این اوضاع رو بدتر نمیکنه؟
نیکهل جون از ماساژ با عصاره ها استفاده کن، عصاره رزماری مثلا، بوی خاصی نداره، چرب هم نمیکنه، روی جعبه اش نوشته برای اثر بخشی بالاتر حداقل 2 ساعت روی سر بمونه. ولی اگه نمیتونی شب بذاری تا صبح، همون توی حموم یه خورده با عصاره ها ماساژ بده از هیچی بهتره، منم همین مشکل شما رو دارم برای عید، مجبورم درمانم رو ول کنم توی این 2 هفته!
2810