2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست
پری جون هنوز زوده برای اظهار نظر قطعی، ببین شاید 2 3 ماه طول بکشه تا ریزشت کم و کنترل شده بشه، فعلا آروم و آهسته برو جلو، و به نظر من موهای ریختت رو نشمار! در ضمن این مو ریزه هایی که میریزن هنوز ضعیفند و خیلیاشون مغز مو ندارند. اینا میریزن ابتدا بعد به جای اونا موهای ضخیم در می آد ایشالاااا زیااااد بشند همشون.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شالی جون درمورد پروسترب شنیدم.قرص هورمونی قوی هستش اما من تخم کدوی بی ضرر رو که ارزونترم هس به پروسترب ترجیح میدم. باشه عزیزم موهامو دیگ نمیشمورم. من اخرش این تخم کدو رو بخوردت میدم.بذار خودم شروع کنم.مجبورت میکنم توهم بری بخری
سلام خانما.شما چرا انقدر خودتونو اذیت میکنید!!مگه دلتون نمیخواد ریزشتون قطع بشه حتی موهاتون 2باره رویش داشته باشه!من که راه حلشو بهتون گفتم.شما با مصرف 1 شیشه اش تاثیر خارق العاده این روغنو میبینید
الان چندتا از دوستان سفارش دادن من به دلیل درگیری برای مراسم 40 پدرم با اشون تو هفته دیگه هماهنگ کردم تقدیمشون کنم اگه کسی از دوستان خواست میتونه تماس یا اس بزنه.09104873801
سحر جان سلام. منظور نخود خام هست، من پودر نخود خام رو از عطاری تهیه کردم. من 1 ق.غ پودر نخود خام رو با یک زرده تخم مرغ و 1 ق.غ روغن زیتون قاطی میکنم و نیم ساعت تا یک ساعت میذارم رو سرم بمونه و بعد میشورم، تقریبا ده روزی یکبار
2810